Ahogy néhány napja megírtuk, Szinetár Dóra arról beszélt, hogy már csak néhány fellépést vállal exférjével, Bereczki Zoltánnal közösen. Akkor hozzátette, hogy már nem izgatja őket a közös duettezés, különben sem akarnak a Korda-Balázs házaspár sorsára jutni. Az idős énekes házaspár megsértődött. De hogy is volt ez? 

"Bár nagyon szeretem és tisztelem Kordáékat, nem szeretnénk úgy végezni, mint ők. Szeretnék önálló Balázs Kláriként is létezni. Én már majdnem húsz éve álltam színpadon, amikor Zolit megismertem, és elég jól elvoltam egyedül is. Volt önálló utam, és nem azért kezdtünk el énekelni együtt, mert külön nem ment volna, hanem mert együtt nagyon jó volt”nyilatkozta Szinetár a TV2 reggeli műsorában.

Forrás:Szinetár Dóra/Facebook

Az elhangzottakra Korda György is reagált. Az énekes nem érti, Dóra miért mondta azt, hogy nem akar az ő sorsukra jutni, szerinte kolléganője csak nem jól fejezte ki magát. " Pontosan milyen szempontból nem akar a sorunkra jutni? Az életben, amiben 34 éve boldogan együtt ­vagyunk? A sikerben, hogy az 55. jubileumi évben is húsz telt házas koncertet adtunk? Hogy harmincötször léptünk fel csak az USA-ban, harmincötször Kanadában, tízszer Ausztráliában, és a világ minden pontján koncerteztünk már együtt? Vagy nem akar olyan szegény lenni, mint mi, akiknek házuk, szállodájuk, pókerklubjaik vannak?" - tette fel kérdéseit. 

Forrás: Korda György/Sajtófotó

Klárika tökéletesen egyetért férjével, és ő sem hagyta szó nélkül Dóra mondandóját. "Dórit nem fenyegette az a veszély, hogy túl szorosan összeforr a neve Zoliéval. Azért ahhoz nagyon sokat kell dolgozni, és őszintének kell lenni a színpadon" - jelentette ki, és hozzátette, szerinte Dóra soha az életben nem lesz már olyan népszerű, mint Bereczki Zoltánnal volt. "Kívánom, hogy ne legyen igazam.

Szinetár Dóra nem kívánta kommentálni az ügyet.