Gáspár Győző: "Már két hete ki vagyunk írva az adásból"

TV2 Gáspár Győző ValóVilág 6 Aurelio kirúgás bántalmazás Édes Élet szidalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán a TV2 közleményben adta hírül, hogy Győzikével befejezték a munkát, mert kolléganőjükre támadt, azonban a showman tagadja, hogy kirúgták volna.

Ahogy a Life.hu is megírta, a TV2 befejezi a forgatást Gáspár Győzővel, ugyanis az Édes Élet felvételén Győzi megrángatta és durván szidalmazta a műsor stábjának egyik hölgytagját. Bár a döntésről az érintett minden bizonnyal korábban értesült, mint a sajtó, Győzike meglepődött, amikor a Bors munkatársa rákérdezett az esetre.

Forrás: facebook/Édes Éles

„Micsoda? Dehogy rúgtak ki!" – értetlenkedett Győzi. „Nekem ez új információ, ha a TV2 ezt találta ki, csak gratulálni tudok nekik. Most is az egyik bevásárlóközpontban Édes Életet forgatok. Szerintem arról van szó, hogy a csatorna nézettséget szeretne generálni. Én senkit nem bántottam" – magyarázta Győzi.

Mindeközben a ValóVilág 6 győztese, Aurelio nem tudta szó nélkül hagyni a történteket és közösségi oldalán nyomdafestéket nem tűrő szavakkal osztotta ki Győzikét. Íme, a zanzásított változat:

„Győzőkém, inkább verd meg az IQ betyár feleséged, aki nem tud értelmesen beszélni, ne azokat, akik pénzt raknak a zsebedbe!! te római gizda!!!!" – írta Aurelio.

update: Facebookján tett közzé egy posztot Gáspár Győző. Hogy ki és mikor mond igazat, nem tudni, de íme: "Semmi nem véletlen! Már két hete ki vagyunk írva az adásból és az sem véletlen, hogy pont tegnap " mintha megütöttem volna egy nőt....". Boldog vagyok, hogy az RTL KLUB-nál 7 év alatt 102. Győzike Show-t legyártottunk zökkenőmentesen! Most hívott fel egy magas beosztású személy a TV2-től, aki nem tudta magába tartani a titkot, nem véletlenül hangoztatta napok óta, hogy 'nektek lejárt'. Kik állhatnak ezek mögött, kérdem én?? Csúnya dolog volt, hogy egyes embereknek az volt a célja, hogy idegosztályra kerüljek és a gyermekeimet ne tudjam felnevelni, hogy ne legyen nekik apjuk, de az Isten megveri őket! ( Az ÉLETEMBEN NEM ÜTÖTTEM MEG MÉG SENKI ÉS NEM IS FOGOK!!!!!!)" - olvasható Győző oldalán.

Uraim, figyelem! Szinglik Magyarország legszebb lányaihttp://www.life.hu/bulvar/20140723-kulcsar-edina-miss-world-hungary-2014-udvarholgyei-katona-gitta-es-van-den-bosch-sydney-meg-szinglik.htmlA Magyarország Szépe választás második és harmadik helyezettjével beszélgetett a Life.hu újságírója. Kiderült, a lányok szinglik és a verseny óta rengeteg szerelmes levelet kapnak.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVége! A TV2 kidobta Győzikéthttp://www.life.hu/bulvar/20140723-nem-forgat-tovabb-az-edes-eletben-gaspar-gyozo-mert-egy-stabtagot-bantalmazott-ezert-a-tv2-stabja.htmlA TV2 befejezi a forgatást Gáspár Győzővel, ugyanis az Édes Élet felvételén Győzi megrángatta és durván szidalmazta a műsor stábjának egyik hölgytagját.TV + Bulvár--Palvin Barbit kivágták a Herkulesbőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140723-palvin-barbit-kivagtak-a-herkules-cimu-hollywoodi-filmbol-egy-szot-sem-szol-benne.htmlA magyar modellt alig lehet látni a nálunk készült hollywoodi szuperprodukcióban, még egy mondatot sem adtak a szájába. Mozikban a Herkules.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.