Szerdán a TV2 közleményben adta hírül, hogy Győzikével befejezték a munkát, mert kolléganőjükre támadt, azonban a showman tagadja, hogy kirúgták volna.

Ahogy a Life.hu is megírta, a TV2 befejezi a forgatást Gáspár Győzővel, ugyanis az Édes Élet felvételén Győzi megrángatta és durván szidalmazta a műsor stábjának egyik hölgytagját. Bár a döntésről az érintett minden bizonnyal korábban értesült, mint a sajtó, Győzike meglepődött, amikor a Bors munkatársa rákérdezett az esetre.

Forrás: facebook/Édes Éles

„Micsoda? Dehogy rúgtak ki!" – értetlenkedett Győzi. „Nekem ez új információ, ha a TV2 ezt találta ki, csak gratulálni tudok nekik. Most is az egyik bevásárlóközpontban Édes Életet forgatok. Szerintem arról van szó, hogy a csatorna nézettséget szeretne generálni. Én senkit nem bántottam" – magyarázta Győzi.

Mindeközben a ValóVilág 6 győztese, Aurelio nem tudta szó nélkül hagyni a történteket és közösségi oldalán nyomdafestéket nem tűrő szavakkal osztotta ki Győzikét. Íme, a zanzásított változat:

„Győzőkém, inkább verd meg az IQ betyár feleséged, aki nem tud értelmesen beszélni, ne azokat, akik pénzt raknak a zsebedbe!! te római gizda!!!!" – írta Aurelio.

update: Facebookján tett közzé egy posztot Gáspár Győző. Hogy ki és mikor mond igazat, nem tudni, de íme: "Semmi nem véletlen! Már két hete ki vagyunk írva az adásból és az sem véletlen, hogy pont tegnap " mintha megütöttem volna egy nőt....". Boldog vagyok, hogy az RTL KLUB-nál 7 év alatt 102. Győzike Show-t legyártottunk zökkenőmentesen! Most hívott fel egy magas beosztású személy a TV2-től, aki nem tudta magába tartani a titkot, nem véletlenül hangoztatta napok óta, hogy 'nektek lejárt'. Kik állhatnak ezek mögött, kérdem én?? Csúnya dolog volt, hogy egyes embereknek az volt a célja, hogy idegosztályra kerüljek és a gyermekeimet ne tudjam felnevelni, hogy ne legyen nekik apjuk, de az Isten megveri őket! ( Az ÉLETEMBEN NEM ÜTÖTTEM MEG MÉG SENKI ÉS NEM IS FOGOK!!!!!!)" - olvasható Győző oldalán.