Egy magyar grafikus készítette el a Sun című brit lap kérésére a nemrég egyéves születésnapját ünneplő legifjabb brit trónörökös felnőtt portréját. Ehhez szülei, Katalin és Vilmos gyerekkori fotóit is felhasználta. Az eredmény ütős lett!

Igazi szívtipró lesz 18 éves korára György herceg. Ezt egy magyar grafikus, Mérész Nikolett különleges portréjából tudjuk, amelyet a Sun közölt. Az alkotó Katalin és Vilmos kiskori fotóit is felhasználva hozta létre a nagykorú György herceget, aki gyönyörű édesanyja kis gödröcskéit és apukája fejformáját örökli majd. Lányok, készüljetek, mert nagyon helyes lesz, ráadásul papája kopaszodását sem örökli majd! IDE kattintva tudjátok megcsodálni!  

Forrás: AFP
Nézegess cuki fotókat György hercegről szülinapos galériánkban ITT!

A kis trónörökös egyébként még csak most volt egyéves, de máris történelmet írt. Születésnapja alkalmából bájos fotók jelentek meg róla és családjáról. Természetesen az ünneplés sem maradt el: a Kensington-palotában rendeztek teapartit, ahol Katalinon és Vilmoson kívül egyebek mellett a Middleton nagyszülők, Pippa nagynéni és II. Erzsébet brit uralkodó is jelen volt.

Kíváncsi vagy, hogy nézne ki Katalin és Vilmos 50 év múlva? Kattints IDE és megtudod!