A Soroksáron meggyilkolt nő férje 200 ezer forintot ajánl annak, aki a tettesek nyomára vezeti a rendőröket. Azután jutott erre, hogy csütörtökön tanúként ismét kihallgatták, majd a család telkén házkutatást tartottak.

Még mindig nem tudni, ki volt az, aki brutálisan meggyilkolta a Soroksáron kocogó nőt tavaly szeptemberben. A rendőrség a férjet többször kihallgatta, hazugságvizsgálóra is kötötték. Most ismét kihallgatták. 

IllusztrációForrás: Thinkstock

„Az utolsó, tavaly augusztusi nyaralásunkról kérdeztek megint" – nyilatkozta Kardos Lajos a Borsnak. A nyomozók azt is kérdezték, hogy tudott-e arról a férj, amikor felesége egy-egy napot szabadságon volt. Igenlő választ kaptak.

A férfi ügy­védje, Parti Ágnes a lapnak hozzátette: arról is érdeklődtek a rendőrök, milyen orvoshoz járt a feleség. A kihallgatás viszonylag rövid ideig tartott, azután házkutatást tartottak a család otthonától nem messze lévő telken, illetve az ingatlanon lévő csónakházban.

Ezután jutott az özvegy férfi arra, hogy levelet ír Papp Károly országos rendőrfőkapitánynak, hogy fontolja meg a nyomravezetői díj kitűzését. „Én pedig 200 ezer forintot felajánlok annak, aki a rendőrséget bármely ismert telefonszámon információval segíti a tettes vagy tettesek kézre kerítésében" – tette hozzá Kardos Lajos. Hangsúlyozta: senki ne őt keresse, ő nem nyomoz, döntésével a rendőrség munkáját szeretné segíteni.