Michael Jackson billie jean sörösüveg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bottle Boys nevű banda sörösüvegeken játssza el Jacko Billie Jean című slágerét. Elképesztőek!

Kinek jut eszébe Michael Jackson dalait söröspalackokon eljátszani? Nos, egy erre szakosodott fiúcsapatnak, a Bottle Boysnak, akik ezúttal nagy fába vágták a fejszéjüket: kedvenc előadójuk dalát akarták megzenésíteni. Így született meg a Billie Jean üveges változata, ami szerintünk hihetetlenül jó lett! Ne hagyd ki te sem!

Pöpec különgépekkel érkeztek a Forma-1 sztárjai Magyarországrahttp://www.life.hu/news/20140725-a-forma1-sztarjai-kulongepekkel-erkeztek-magyarorszagra-a-hungaroringre.htmlA hétvégi Magyar Nagydíjon részt vevő autóversenyzők és csapatok egymásnak adták a kilincset a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kisgépes terminálján.NewsOrigoTe tudtad, hogy Halle Berry ilyen jó fej? Nézd meg ezt a videót és meggyőződsz róla!http://www.life.hu/news/20140709-halle-berry-a-the-tonight-show-vendege-volt-jimmy-fallonnal-emberi-mokuskerekezett.htmlHalle Berry színésznő és a The Tonight Show házigazdája emberi mókuskereket mutatott be. Őrületes videó!NewsOrigoIlyen lesz 18 évesen György herceg - magyar grafikus készítette el a portréjáthttp://www.life.hu/news/20140724-gyorgy-herceg-felnottkori-18-eves-portrejet-egy-magyar-grafikus-meresz-nikolett-keszitette-el.htmlEgy magyar grafikus készítette el a Sun című brit lap kérésére a nemrég egyéves születésnapját ünneplő legifjabb brit trónörökös felnőtt portréját. Ehhez szülei, Katalin és Vilmos gyerekkori fotóit is felhasználta. Az eredmény ütős lett!NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.