Aki az életének minden percében posztol valamit, könnyen úgy járhat, mint Sarka Kata. Az amúgy is megosztó celeb most arról tájékoztatta a nagyérdeműt, hogy pihenni indul.

Katáért vagy rajonganak oldalának követői vagy folyamatosan belekötnek, ha kell, ha nem. Volt már vita az oldalán például a testsúlya és a fogyókúrája miatt is, miért ne lenne negatív komment éppen a pihenős posztja alatt. 

Forrás: Sarka Kata/Facebook

"Az egész életed egy luxusvakáció, azt írod, most pihensz végre. Ennek a kijelentésednek csak akkor lenne hitele, értelme, ha amúgy háztartást vezetnél, és mindennap 8-10 órát egy munkahelyen lehúznál. Mellette mondjuk még tanulnál is az egyetemen" - provokálta az oldal olvasóit egy kommentelő, amit Kata már egészen biztosan megszokott. 

Jöhet a kritika, ha normális a stílus
Szily Nóra áprilisban készített interjút Katával a Life.hu-n . A kérdés adta magát, miként kezeli Hajdú Péter felesége az újságírói vagy akár kommentelői beszólásokat. "Az újságírókkal szemben védtelen vagyok, és igazságtalannak érzem. A Facebook azért jó, mert bárkivel kapcsolatba tudsz lépni. Ha valaki ott ír negatívat, de legalább normális stílusban teszi, azzal vitatkozhatok, megpróbálhatom elmagyarázni, hogy mit nem lát helyesen" - nyilatkozta Kata.