Fura hotelre leltünk Berlinben. Vajon orbitális baki vagy a vécézési szokások (esetleg a vécéfóbiások terápiás kezelésének extrém módszerének szemléltetése) újragondolása állhat a szokatlan megoldás háttérében? Ugyanis, ha a járókelők felnéznek az állatkert melletti új szálloda tizedik emeletére, vécén ülő üzletemberekkel és turistákkal akadhat össze a tekintetük. 

A tíz emeletes 25hours Hotel Bikini Berlin dizájnbakijára (vagy szándékosan bizarr megoldására) a Daily Mailen találtunk rá. A tervező Werner Aisslinger és csapata egy trendi szállodát álmodott meg, a természet és a kultúra találkozásával. A hotel felsőbb szintjeiről ugyanis pazar kilátás nyílik a városra, a másik oldalról pedig a berlini állatkertre látni. 

Forrás: Hotel Bikini Berlin

Az állatkertre néző Dzsungel szobák és a legfelsőbb szintre kialakított étterem és Majom bár falai üvegből vannak, és most kapaszkodjatok: a vécéké is, amelyek egy forgalmas, többsávos utcára néznek. A hotel étterme azonban nem bíz semmit a véletlenre, s ezzel a felirattal figyelmeztetik az illemhelyiségbe igyekvőket: „Kérjük, legyen óvatos, mert nem csak a majmok figyelnek.”

Kukkolj te is!