Próbáld ki te is a Bubit!

Forrás: molbubi.bkk.hu -
BKK Bubi bringa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A BKK újabb ezer tesztelővel bővíti és két héttel meghosszabbítja a MOL Bubi nyilvános próbaüzemét. Mi már kipróbáltuk, ha van kedvetek, csatlakozzatok ti is!

Az első ezer tesztelő túlnyomórészt jó tapasztalatokról számolt be, a BKK pedig a próbaüzem alatt felmerült észrevételek alapján "finomhangolta" a rendszert. Most az eddiginél még nagyobb terhelés alatt is szeretnék "levizsgáztatni" a zöld bringákat és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat az éles üzem beindítása előtt - írja az MTI. A jelentkezők augusztus 2-án, szombat délelőtt tíz órától regisztrálhatnak a molbubi.bkk.hu honlapon, az önkéntes tesztelők ezúttal is féléves MOL Bubi bérletet kaphatnak ajándékba.

Forrás: molbubi.bkk.hu

Az origo.hu és a Life.hu újságírói már kipróbálták a Bubizást. Szerettük is meg nem is, de hogy pontosan miért, arról itt olvashatsz bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.