Siófoki Állatvédő Alapítvány menhely kutya Miss Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már javában zajlik a balatonfüredi felkészítő tábor, ahol a Miss Balaton 16 versenyzője teljes gőzzel készül a szombati döntőre. A szigorú napirendbe egy rövid kirándulás is belefért a Siófoki Állatvédő Alapítványhoz, ahol a lányok megmutathatták, hogyan viszonyulnak a gazdátlan, szeretetre szoruló állatokhoz.

Nemcsak a döntősök, hanem a 2006-os Miss Balaton, Zimány Linda is ellátogatott az állatvédőkhöz. A modell szerint a kulcs a szeretet és a felelős állattartás, ezzel magyarázza azt is, hogy első kutyája 17 évig volt mellette.

Forrás: Redlemon

„Bonnie-t 10 éves koromban kaptam, attól kezdve pedig, egészen egy évvel ezelőttig, elválaszthatatlanok voltunk. Aki háziállatot akar tartani, elsősorban felelősséget kell tanulni. Nem értem azokat az embereket, akik egyszer csak megunják a kutyájukat, és kiteszik az utcára. Látva azt a rengeteg állatot, amelyeket az alapítvány gondoz, úgy vélem, a Miss Balaton támogatása nem is kerülhetne jobb helyre" – mondta el Linda, aki elhatározta, ha egyszer megállapodik és családot alapít, biztosan örökbe fogad egy kutyát.

A Siófoki Állatvédő Alapítvány és a másik támogatott, MINYATA Egyesület ugyanis a döntőn veheti majd át a jelentkezési díjakból befolyt, majd a szervezők által megduplázott adományt.
Az összegyűlt pénzt a gondozásunkban lévő kutyák oltásaira és chipezésére szeretnénk költeni. Évente közel 500 kutya kerül be hozzánk és innen gazdához. A támogatás az ebek egy évi oltását tudja finanszírozni. Ezenkívül egy olyan fedett helyet szeretnénk kialakítani, ahol a környékbeli fiataloknak állatvédelmi oktatást tudunk tartani" - mondta a Siófoki Állatvédő Alapítvány kuratóriumának elnöke, Vörös Zsuzsa.

Balatonon csak ők fogadnak be kutyákat

A múlt szombaton pont ehhez az alapítványhoz fordult segítségért kollégánk, aki Széplak-felsőn egy kóbor kutyát fogott be. Az alapítvány munkatársa azonnal a segítségére sietett és a gondozásukba vette volna a kutyust. Szerencsére meglett a gazdája, de nagyon sok "nyaraló" kutya szökik meg a bérelt ingatlanokból és kóborol kétségbeesetten az utcákon. Az egész dél-balatoni régióban ez az egyetlen hely, ahol befogadják a kóbor kutyákat. Csak Zalaegerszegen és Kaposvárott található még állatvédő szervezet.
Ugrott a Miss World Hungary, Kulcsár Edina esküvőjehttp://www.life.hu/bulvar/20140721-kulcsar-edina-miss-wordl-hungary-eskuvoje-ugrott.htmlA hazánk legszebb lányának választott Kulcsár Edina egyik álma teljesült, a másik viszont egy kis időre ugrott. Szépségkirálynői teendői miatt le kellett mondania élete másik legnagyobb álmáról.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huŐrület! Rákosi Annamária exe illegálisan juthatott be a Magyarország Szépe döntőjérehttp://www.life.hu/bulvar/20140723-rakosi-annamaria-miss-world-hungary-2013-exe-illegalisan-juthatott-be-a-magyarorszag-szepe-dontojere.htmlA Miss World Hungary 2013 cím birtokosa vasárnap este adta át koronáját a Magyarország Szépe győztesének, Kulcsár Edinának. A szépség azonban nem tudott csak erre a momentumra koncentrálni, mert közben egykori kedvese zaklatta.TV + BulvárOrigoMagyarország Szépe: Hatalmas változáson ment keresztül a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/bulvar/20140718-kulcsar-edina-hatalmas-valtozason-ment-at-magyarorszag-szepe-versenyen.htmlAz ország legszebb lányának választották meg Kulcsár Edinát, aki gyönyörű arcát nem kizárólag a természetnek köszönheti. A korábban több szépségversenyen is felbukkant lány pár éve még egészen más külsővel próbálta megszerezni a legszebbnek járó koronát.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.