A szürke ötven árnyalata főhősének, Mr. Greynek cége gyakornoki programot hirdetett. Ha jól dolgozol, még ajándékot is kaphatsz. Íme, a részletek.

Bárki elmehet gyakornoknak Mr. Grey vállalatához, a Grey Enterprises Holdinghoz. A gyakornoki programot az erotikus bestsellerből készített film gyártója találta ki. A cég persze fiktív, annak valós honlapján azonban lehet regisztrálni. (Angoltudás nem árt!) Ezután Mr. Grey - akit a készülő filmben Jamie Dornan alakít - megmondja, milyen feladatokat kell teljesítened – írja a UIP hírek. (Megtippelni sem merjük, miket követelhet...) 

Christian Grey alias Jamie DornanForrás: Facebook/MovieFiftyShadesOf Grey

Aki jól végzi munkáját, ajándékot kaphat - fizetést nyilván nem, hiszen gyakornoki pozícióról van szó -, és izgalmas kulisszatitkokat tudhat meg a filmről.

Jamie mellett olyan sztárok tűnnek még fel a produkcióban, mint Dakota Johnson, Rita Ora, Marcia Gay Hayden és Jennifer Ehle.

A szürke ötven árnyalata hazai bemutatója 2015. február 12-én lesz. Előzetese néhány hete debütált, itt, a Life.hu-n is megmutattuk. Ha véletlenül lemaradtál róla, kattints IDE! Addig is, tortaformákban láthatod viszont az erotikus mű jeleneteit ITT!