Bajor Imre felesége: "Köszönöm, hogy szerették Imrét!"

Forrás: MTI/Beliczay László -
Bajor Imre halál feleség megszólalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két nappal Bajor Imre halála után a színész felesége is megszólalt. Szavait jogi képviselője tolmácsolta.

"Köszönöm az igaz barátoknak, hogy végig segítettek és mellettünk álltak a legnehezebb időszakban. Köszönöm az embereknek, hogy szerették Imrét. Ő ezt végig érezte, tudta, emiatt dolgozott, amíg tudott, még betegen is. Ettől a szeretettől őrizte meg optimizmusát a végsőkig" – idézte Ildikó szavait a Blikk.

Forrás: MTI/Beliczay László

Bajor Imre szerdán, mindössze 57 évesen hunyt el a veszprémi kórházban. Hétvégén még otthon volt, írja a lap, de hétfőn be kellett szállítani a kórházba. Hiába készült hozzá Hernádi Judit és Kern András, hogy kedden majd meglepik - ahogy már többször tették -, csak egy SMS-t kaptak Ildikótól, hogy ne menjenek. Bajor Imre hosszú hónapokig küzdött az agydaganattal, de a kór legyőzte. Bajor Imre gyermekei egy-egy régi fotóval búcsúztak édesapjuktól. Lili a kép alá azt írta: "Az eső is Téged sirat, Papa! Szeretlek!", Marci csak annyit: "Hiányzol!"

Ragyogó pillanatok Bajor Imre pályafutásából

A Szomszédokból, színházból, a Rádiókabaréból és a Heti hetesből volt leginkább ismert Bajor Imre, akitől több barátja már elbúcsúzott. Az Origo.hu pár videóval eleveníti fel tévés munkáit. A cikket ide kattintva olvashatod.

Koós János: „Bajor Imre még bízott abban, hogy legyőzi betegségét"http://www.life.hu/bulvar/20140807-bajor-imre-szerdan-elhunyt-szineszre-emlekezett-koos-janos-oszvald-marika-es-horvath-adam-a-mokkaban.htmlAz elhunyt színészre barátai, Koós János, Oszvald Marika és Horváth Ádám emlékeztek a Mokkában.TV + Bulvár--Elhunyt Bajor Imre - Pályatársai döbbenten reagáltakhttp://www.life.hu/bulvar/20140806-bajor-imre-meghalt-legjobb-baratja-heilig-gabor-kiborult.htmlHeilig Gábor, Bajor Imre legjobb barátja elsőként értesült a tragédiáról. A zenész feleségét, Eszményi Viktoriát hívta szerda reggel Bajor felesége, Ildikó.TV + Bulvár--Ezért nem számolt be az M1 Híradó Bajor Imre halálárólhttp://www.life.hu/news/20140807-bajor-imre-halalaval-nem-foglalkozott-az-m1-hiradoja-kozlemenyben-reagal-az-mtva.htmlBajor Imre színész halálával szerdán nem foglalkozott az M1 esti Híradója, pedig az MTI is lehozta a hírt. Az Origo megkeresésére az MTVA-nál türelmet kértek, és azt mondták, írásban reagálnak a mulasztásra. Így is történt.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.