Két nappal Bajor Imre halála után a színész felesége is megszólalt. Szavait jogi képviselője tolmácsolta.

"Köszönöm az igaz barátoknak, hogy végig segítettek és mellettünk álltak a legnehezebb időszakban. Köszönöm az embereknek, hogy szerették Imrét. Ő ezt végig érezte, tudta, emiatt dolgozott, amíg tudott, még betegen is. Ettől a szeretettől őrizte meg optimizmusát a végsőkig" – idézte Ildikó szavait a Blikk.

Forrás: MTI/Beliczay László

Bajor Imre szerdán, mindössze 57 évesen hunyt el a veszprémi kórházban. Hétvégén még otthon volt, írja a lap, de hétfőn be kellett szállítani a kórházba. Hiába készült hozzá Hernádi Judit és Kern András, hogy kedden majd meglepik - ahogy már többször tették -, csak egy SMS-t kaptak Ildikótól, hogy ne menjenek. Bajor Imre hosszú hónapokig küzdött az agydaganattal, de a kór legyőzte. Bajor Imre gyermekei egy-egy régi fotóval búcsúztak édesapjuktól. Lili a kép alá azt írta: "Az eső is Téged sirat, Papa! Szeretlek!", Marci csak annyit: "Hiányzol!"

Ragyogó pillanatok Bajor Imre pályafutásából
A Szomszédokból, színházból, a Rádiókabaréból és a Heti hetesből volt leginkább ismert Bajor Imre, akitől több barátja már elbúcsúzott. Az Origo.hu pár videóval eleveníti fel tévés munkáit. A cikket ide kattintva olvashatod.