Élesen kritizálta az RTL Klubot Bárdos András. A népszerű híradós - aki családjával épp Amerikában van - kijelentésére a csatorna programigazgatója, Kolosi Péter érdekes felajánlást tett.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Bárdos András és Máté Kriszta hosszabb időre külföldre utaztak. Be is indultak a találgatások, vajon ott kezdenek új életet vagy csak nyaralásról van szó. A Blikk Amerikában érte utol Bárdos Andrást, aki a lapnak leszögezte: „hosszú távon nem tudom mi lesz, de Anna lányom most lesz elsős, iskolakezdéskor Budapesten vagyunk."

Fotó: Mudra László [origo]

A híradós meglepő módon az RTL Klubnak is odaszólt. „Pár évtizede igazi sztárjaink voltak. Vitray, Kudlik, Hofi, Albert Flórián, Ruttkai Éva, sorolhatnám. Ma valóságshow-hősök a sztárok, pár napig. Még az ebben a műfajban kiemelkedő RTL Klub is celofánembereket szerepeltet, olyanokat, akik nem sokat csináltak azon kívül, hogy szerepeltek egy műsorban" – fejtette ki Bárdos, aki egyébként nemrég feleségével, Máté Krisztával a csatorna táncos műsorában bizonyított.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója azt mondta, Andrással barátok, nem szoktak a sajtóban üzengetni egymásnak, de ha már ő elkezdte, válaszol neki. „Nem pontosan értem, mit jelent nála a celofánemberek kifejezés, pláne azok után nem, hogy Krisztával ők is a Szombat Esti Láz című műsorunk versenyzői voltak, de van egy ötletem" – jelentette ki a programigazgató, aki egyben egy érdekes felajánlást is tett:

„Meghívom a Celeb vagyok, ments ki innen hamarosan induló szériájába. Utazzon el a dzsungelbe a többi hírességgel, és bizonyítsa be, milyen az, amikor nem csak 'celofánemberek' szerepelnek a műsorainkban" – hangzott a frappáns válasz.