Bárdos András beszólt az RTL Klubnak

Fotó: Mudra László [origo] -
Bárdos András Celeb vagyok, ments ki innen! Amerika Máté Krisztina beszólás Szombat esti láz RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élesen kritizálta az RTL Klubot Bárdos András. A népszerű híradós - aki családjával épp Amerikában van - kijelentésére a csatorna programigazgatója, Kolosi Péter érdekes felajánlást tett.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Bárdos András és Máté Kriszta hosszabb időre külföldre utaztak. Be is indultak a találgatások, vajon ott kezdenek új életet vagy csak nyaralásról van szó. A Blikk Amerikában érte utol Bárdos Andrást, aki a lapnak leszögezte: „hosszú távon nem tudom mi lesz, de Anna lányom most lesz elsős, iskolakezdéskor Budapesten vagyunk."

Fotó: Mudra László [origo]

A híradós meglepő módon az RTL Klubnak is odaszólt. „Pár évtizede igazi sztárjaink voltak. Vitray, Kudlik, Hofi, Albert Flórián, Ruttkai Éva, sorolhatnám. Ma valóságshow-hősök a sztárok, pár napig. Még az ebben a műfajban kiemelkedő RTL Klub is celofánembereket szerepeltet, olyanokat, akik nem sokat csináltak azon kívül, hogy szerepeltek egy műsorban" – fejtette ki Bárdos, aki egyébként nemrég feleségével, Máté Krisztával a csatorna táncos műsorában bizonyított.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója azt mondta, Andrással barátok, nem szoktak a sajtóban üzengetni egymásnak, de ha már ő elkezdte, válaszol neki. „Nem pontosan értem, mit jelent nála a celofánemberek kifejezés, pláne azok után nem, hogy Krisztával ők is a Szombat Esti Láz című műsorunk versenyzői voltak, de van egy ötletem" – jelentette ki a programigazgató, aki egyben egy érdekes felajánlást is tett:

„Meghívom a Celeb vagyok, ments ki innen hamarosan induló szériájába. Utazzon el a dzsungelbe a többi hírességgel, és bizonyítsa be, milyen az, amikor nem csak 'celofánemberek' szerepelnek a műsorainkban" – hangzott a frappáns válasz.

Bárdos András és Máté Kriszta külföldre távozotthttp://www.life.hu/bulvar/20140806-bardos-andras-a-hir24-musorvezetoje-es-mate-kriszta-rtl-ii-musorvezetoje-elhagytak-magyarorszagot.htmlA sztárpár hosszabb időre külföldre utazott, állítólag Amerikába tartózkodnak, a kérdés már csak az nyaralni mentek vagy hosszabb távra terveznek? TV + Bulvár--Bármit bevet a győzelemért Bárdos és párja a SZEL-benhttp://www.life.hu/bulvar/20140521-bardos-andras-musorvezeto-es-molnar-andrea-tancos-akrobata-mutatvannyal-keszul-a-szombat-esti-laz.htmlAkrobata-mutatvánnyal készül a Bárdos-Molnár páros a Szombat Esti Láz döntőjére.TV + BulvárOrigoEgyütt a Máté-Bárdos házaspárhttp://www.life.hu/bulvar/20140425-mate-krisztina-es-bardos-andras-eletukben-eloszor-tancoltak-egyutt-a-szombat-esti-lazban.htmlMáté Krisztina és férje, Bárdos András olyat tett a Szombat Esti Láz adásában, amit még házasságkötésük előtt megfogadtak, hogy sohasem nem fognak együtt csinálni.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.