Együtt a Máté-Bárdos házaspár

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
esküvő Bárdos András tánc Máté Krisztina Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Máté Krisztina és férje, Bárdos András olyat tett a Szombat Esti Láz adásában, amit még házasságkötésük előtt megfogadtak, hogy sohasem nem fognak együtt csinálni.

A még kissé sántikáló Krisztina kapcsolatuk elején leszögezte, mik azok a dolgok, amiket nem óhajt férjével közösen csinálni. Az egyik a tánc volt, még az esküvőjükön sem ropták, de most a műsor kedvéért megtört a jég. Együtt táncolt a házaspár!

A galériához kattints a képre! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A másik dolog, amit a feleségem előrebocsájtott, hogy nem fog velem strandra jönni" - árulta el a sztárhíradós, aki annyira ideges volt a próbákon a közös tánc miatt, hogy folyamatosan evett.

„Nem izgulok, a rettegés közelebb áll ehhez az érzéshez" – jelentette ki András, aki ezután a szigorú tanár úr szerepében ellejtett egy "pedo-dzsájvot" a diáklánynak öltözött Krisztinával.

Hatalmas fordulat a Szombat Esti Lázbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140424-az-rtl-klubon-futo-szombat-esti-lazban-hatalmas-fordulat-varhato-aszerelmesparok-ezuttal-egymassal.htmlSzombaton hatalmas kihívás vár a táncolni tanuló sztárokra. A szerelmespároknak ugyanis együtt kell bizonyítani, a profik magukra hagyják őket.TV + BulvárOrigoCseh-Szakál Tibor tönkreteszi a nőket a Szombat Esti Lázbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140423-cseh-szakal-tibor-tancos-mellett-eszmenyi-viktoria-enekesno-es-varga-izabella-a-baratok-kozt-tarja.htmlJelenlegi partnere, Eszményi Viktória bordája a minap sérült meg, de előző szériabeli párja, Varga Izabella is a bordáját törte korábban.TV + Bulvár--Arcpirító percek a Szombat Esti Láz színpadánhttp://www.life.hu/bulvar/20140419-szombat-esti-laz-a-legforrobb-pillanatok-a-3-adasban.htmlA harmadik döntőben sem volt hiány forró pillanatokban, sőt!TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.