Hujber Feri teljesen kiborult Bajor Imre halála miatt

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc Bajor Imre gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkezdte a gyászmunkát Hujber Feri is, aki az utcán ordított, káromkodott, majd egy fröccsel a kezében leült a járdára és idegesen rágyújtott egy cigire. A színész bevallotta: Bajor Imre halála miatt borult ki ennyire.

"Bajor Imre halála miatt történt. Hajnalban jöttem haza, egész éjszaka dolgoztam, alig aludtam néhány órát, nagyon fáradt vagyok, és teljesen kiakadtam, hogy elment. Egyszerűen nem tudom feldolgozni. Sokat jelentett nekem, nagyon tiszteltem" - nyilatkozta a színész a Blikknek. Hujber Feri azt is bevallotta, hogy valóban ott ült az utcán, miközben megnézett néhány jelenetet a Szomszédokból, és ezért nem is szeretne bocsánatot kérni senkitől.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Megszólalt Bajor Imre felesége

Két nappal Bajor Imre halála után a színész felesége is megszólalt. Ildikó szavait a jogi képviselő tolmácsolta. Bajor Imre gyerekei, Lili és Marci, a Facebookra tettek ki egy-egy régi fotót és egy mondatot. Cikkünket itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.