Utolsó előtti állomásához érkezett az énekesnő és férje, Jay-Z közös koncertturnéja, az On The Run.

Véget ért Beyoncé és Jay-Z közös turnéja, az On The Run az Egyesült Államokban. A popdíva a koncertsorozat utolsó amerikai állomásáról, San Franciscóból jelentkezett rajongóinak férje és kislányuk, Blue Ivy közös fotójával. A búcsú nem végleges: a zenészpárra még két franciaországi fellépés vár szeptemberben.

Forrás: Instagram/Beyoncé

„Tökéletes hely életem legjobb turnéjának befejezésére. Köszönet minden rajongónak a támogatásért. Isten áldjon benneteket" – írta a kép alatt Beyoncé, akinek koncertkörútján kívül csak házassági problémáiról írnak szívesebben a bulvárlapok. Egyes források szerint csak a látszat kedvéért játsszák a boldog párt férjével, Jay-Z-vel, amelyet alátámaszt az énekesnő Cincinnatti-i koncertjén átköltött slágere is – erről ide kattintva olvashatsz bővebben.

Bárhogyan is van, az On The Runt igazi sikerként könyvelheti el a sztárpár: a Forbes magazin fejtegetései szerint minden idők második legsikeresebb turnéja lehet a koncertkörút, amely egy-egy show alatt 5 millió dolláros bevételt jelenthet a zenészpárnak.