Megtalálták az eltűnt szudáni modellt

Forrás: Facebook/Ataui Deng -
modell keresés rendőrség eltűnés Szudán szórakozóhely New York kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna is közzétette hivatalos közösségi oldalán az eltűnt modell hírét. A 22 éves lányt két hét keresés után végül egy kórházban találták meg.

Ataui-Deng Hopkins eltűnését augusztus 9-én, szombaton jelentette a New York-i rendőrségnek a lány barátja, miután augusztus 6-án látta utoljára egy szórakozóhelyen.

Forrás: Facebook/Ataui Deng

A 22 éves modellt, aki 2004-ben emigrált Szudánból az Egyesült Államokba, 2 héten át kereste a rendőrség. Végül egy helyi kórház dolgozója jelentette a hatóságoknak, miszerint náluk kezelik az eltűnt lányt. Hogy pontosan miért került az intézménybe a modell, nem tudni, de azt megerősítették, hogy nincs életveszélyben.

Megvan az Óbudáról eltűnt testvérpárhttp://www.life.hu/csalad/20140807-az-obudarol-eltunt-ket-fiu-cseby-csaba-es-matyas-elokerultek.htmlAhogy a Life.hu is megírta, a 13 és 14 éves fiúk hétfőn tűntek el. A rendőrség szerdán megtalálta őket – számol be a hvg.hu.Család--Újabb keresőkutyákat vetnek be az eltűnt Madeleine keresésébenhttp://www.life.hu/news/20140704-madeleine-mccann-eltunt-skot-kislany-ugyeben-keresokutyakat-vetnek-be.htmlAz eltűnt skót kislány, Madeleine McCann ügyében a napokban több gyanúsítottat kihallgattak, most pedig szakképzett ebekkel próbálnak újabb nyomokat találni. News--Gazdagok és szépek: topmodellek, akik rocksztárokhoz mentek hozzáhttp://www.life.hu/intim/20140816-adam-levine-behati-prinsloo-kate-moss-lily-aldridge-modellek-akik-rocksztarhoz-mentek-hozza.html5+1 dolog, amitől szexi lesz a pasi című cikkünkben összegyűjtöttük már, mitől lesznek még vonzóbbak számunkra a pasik. A borosta és az öltöny mellett szerepelt az összeállításunkban a gitár és a mikrofon is, így nem is kell túlragozni, mitől is olyan csábítóak számunkra a zenészek. Azok a pasik pedig, akik szinte bárkit megkaphatnak, előszeretettel válogatnak a leggyönyörűbb nők közül. Íme, a Life.hu kedvenc topmodell-rocksztár kapcsolatai.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.