Kiderült, miért kellettek testőrök Gregor Bernadett esküvőjére

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Szarvas Attila esküvő védelem Gregor Bernadett testőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett meghitt és csendes esküvőre vágyott a nyilvánosság teljes kizárásával, ezért volt szükség óvintézkedésekre.

Ahogy a Life.hu is megírta, Gregor Bernadett negyedszer is férjhez ment. A színésznő Szarvas Attilával állt az oltár elé. A pár plasztikával és testőrökkel készült a nagy napra.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Az egyik újság nyilvánosságra hozta, hogy esküvőre készülünk. Fogalmam sincs, honnan tudták meg a fotósok, hogy hol tartjuk a menyegzőt. Ezért döntöttünk úgy, hogy elfogadjuk az egyik barátunk felajánlását: a biztonsági őröket. Ha ők nem lépnek közbe, akkor a hívatlan vendégek még az igen kimondását is megzavarták volna" – mondta a Storynak a színésznő, aki tudja, így hollywoodira sikerült a megérkezésük, de nem a falubeliektől elől akartak elbújni.

Jáksó László bevallotta, miért távozott a Class FM-tőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140821-jakso-laszlo-musorvezeto-bevalotta-miert-tavozott-csiszar-jenovel-a-class-fm-radiotol.htmlJáksó László ikonikus arca volt a rádiónak, ezért is döbbent meg mindenki, amikor hivatalos közleményben tudatták, hogy ő és Csiszár Jenő is távozik a rádiótól. TV + BulvárRTLKLUBMajkával vezeti a Rising Start Ördög Nóra?http://www.life.hu/bulvar/20140821-ordog-nora-es-majka-a-tv2-musorvezetoi-vezetik-majd-a-rising-star-tehetsegkutato-musort.htmlBár Kasza Tibi és Fluor is harcba szállt a műsorvezetői posztért, állítólag Majka „nyerte el" Ördög Nóra kezét.TV + Bulvár--Bódi Sylvi az anyák napját ünnepli augusztus 20-ánhttp://www.life.hu/bulvar/20140820-csaladi-foton-bodi-sylvi-modell-es-edesanyja-kati-akinek-augusztus-20-an-van-a-szuletesnapja.htmlAz édesanyját köszönti augusztus 20-án Bódi Sylvi, aki idén közös fotót posztolt Facebook-oldalára a családjáról.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.