A hírek szerint a színésznő elhagyja a TV2-t és az RTL Klubhoz igazol. A Life.hu utánajárt, milyen szerepet szánnak a csatornánál Zsófinak. Csak nem Istenes Bence párja lesz az X-Faktorban?

A Bors megbízható forrásra hivatkozva megírta, hogy Szabó Zsófi, a Jóban Rosszban Betty Tanakis-e csatornát váltott és az RTL Klubbal kötött hosszútávú megállapodást. A lap úgy tudja, a színésznő a Celeb vagyok, ments ki innen című dzsungel-reality szereplője lesz.

Forrás: facebook/Szabó Zsófi

„Így ebben a formában nem igaz a hír. Valóban jön az RTL-hez. Mivel nemcsak színésznői kvalitásai vannak, műsorvezetői szerepben számítunk rá" - nyilatkozta a Life.hu-nak Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

Szabó Zsófi 5  éve a Jóban Rosszban egyik szereplője. Ha úgy dönt, hogy felhagy ezzel a karrierjével, akkor ezt tiszteletben tartjuk. A sorozatot mindez semmilyen formában nem érinti, a Jóban Rosszban sikerét garantálja a kiváló színészi csapat, Zsófi szerepére is találunk majd megfelelő színésznőt.” – árulta el György Bence, a TV2 program- és hírigazgatója.