Mégsem külföldön kezd új életet Bárdos András és felesége, Máté Kriszta.

 

Ahogy a Life.hu is megírta, a sztárpár hosszabb időre Amerikába utazott. Akkor mindenki azt találgatta, hogy  Palik Lászlóhoz és Marsi Anikóhoz hasonlóan ők is külföldön kezdenek-e új életet. Most azonban András visszatért, és a SportKlubon futó Dodzsem című műsorban állandó vitapartnerével, Hetthéssy Zoltánnal ütköztetik véleményüket a legfrissebb sporttémákról.

Forrás: redlemon

„Amerikában elmentünk a Los Angeles Galaxy és a Manchester United meccsére, ahol 7-0-ra kivégezték a házigazdákat. Ötvenezer ember gyűlt össze, nekem ez nem újdonság, idehaza is láttam annak idején ennyi szurkolót. Ádám fiam számára azonban hatalmas élmény volt" – mondta Bárdos András, aki hozzátette: élmény lesz újra beülni abba a székbe, ahol az összes aktuális hírről kendőzetlenül elmondhatja a véleményét és kérdezheti az adott nap főszereplőit. Ígéri, továbbra is objektíven szemléli majd a történéseket, közismert Újpest drukkerként sem védi meg a lilákat, ha nem szolgálnak rá.

„Folyamatosan mondom a véleményemet a sportról, számomra ez egy életen át tartó szenvedély. Ádám fiam is osztozik fanatizmusomban, amíg a nyári szünet tartott, vele vitattam meg az aktuális kérdéseket. Ezt a szokásunkat természetesen megtartjuk, ám Zoltánnal a Dodzsemben is kibeszélhetjük azt, ami a leginkább foglalkoztat bennünket" – mondta Bárdos.