Bárdos András SportKlub Hazatérés Magyarország Amerika Máté Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mégsem külföldön kezd új életet Bárdos András és felesége, Máté Kriszta. 

Ahogy a Life.hu is megírta, a sztárpár hosszabb időre Amerikába utazott. Akkor mindenki azt találgatta, hogy Palik Lászlóhoz és Marsi Anikóhoz hasonlóan ők is külföldön kezdenek-e új életet. Most azonban András visszatért, és a SportKlubon futó Dodzsem című műsorban állandó vitapartnerével, Hetthéssy Zoltánnal ütköztetik véleményüket a legfrissebb sporttémákról.

Forrás: redlemon

„Amerikában elmentünk a Los Angeles Galaxy és a Manchester United meccsére, ahol 7-0-ra kivégezték a házigazdákat. Ötvenezer ember gyűlt össze, nekem ez nem újdonság, idehaza is láttam annak idején ennyi szurkolót. Ádám fiam számára azonban hatalmas élmény volt" – mondta Bárdos András, aki hozzátette: élmény lesz újra beülni abba a székbe, ahol az összes aktuális hírről kendőzetlenül elmondhatja a véleményét és kérdezheti az adott nap főszereplőit. Ígéri, továbbra is objektíven szemléli majd a történéseket, közismert Újpest drukkerként sem védi meg a lilákat, ha nem szolgálnak rá.

„Folyamatosan mondom a véleményemet a sportról, számomra ez egy életen át tartó szenvedély. Ádám fiam is osztozik fanatizmusomban, amíg a nyári szünet tartott, vele vitattam meg az aktuális kérdéseket. Ezt a szokásunkat természetesen megtartjuk, ám Zoltánnal a Dodzsemben is kibeszélhetjük azt, ami a leginkább foglalkoztat bennünket" – mondta Bárdos.

Al Ghaoui Hesna, a MTVA tudósítója: "Ismertem a lefejezett újságírót"http://www.life.hu/bulvar/20140903-al-ghaoui-hesna-a-mtva-haditudositoja-ismertem-a-lefejezett-ujsagirot-james-foley-t.htmlA szíve összeszorul és szorosabban öleli magához kislányát, az öt hónapos Nedát Al Ghaoui Hesna, az MTVA szerkesztő-műsorvezetője, aki korábban számos háborúból, konfliktusövezetből is tudósított. Az elmúlt hetekben az Iszlám Állam (IS) terroristaszervezete által lefejezett újságírók közül az első áldozatot, James Foley-t személyesen is ismerte. Hesna nem akarta megnézni a kollégája kivégzéséről szóló videót.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huLehet, hogy meddő ÉNB Joe?http://www.life.hu/bulvar/20140903-joe-az-ejjel-nappal-budapest-macsoja-lehet-hogy-meddo-es-nem-lehet-tobbe-gyereke.htmlElképzelhető, hogy nem lehet újabb gyereke Joe-nak, az Éjjel-Nappal Budapest főszereplőjének. TV + BulvárMegszólalt Szabó Zsófi az átigazolásával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140903-szabo-zsofi-szineszno-az-rtl-klubnal-folytatja-elhagyja-a-tv2-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu.htmlSzabó Zsófi örül az új lehetőségnek és úgy érzi, az RTL Klubnál teljesedhet majd ki a karrierje.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.