Jé, Berki Krisztián haja hirtelen megnőtt?

paróka Váczi Gergő TV2 kopasz hosszú haj Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa képet találtunk Berki Krisztiánról, aki hosszú barna hajjal pózol. Vajon mi történhetett?

Nemrég Váczi Gergő haja nőtt meg hirtelen, most pedig Berki váltott kopaszról hosszúra. Minden bizonnyal ez csak egy paróka, amit az Édes Élet sztárja a fotózás kedvéért aggatott magára. Csini, mi?

Forrás: facebook/Berki Krisztián

„A személyiség csak egy maszk, az egyéniség a magad igazsága. A személyiséget kívülről kényszeríthetik rád; egy perszóna, egy álarc. Az egyéniség mindig a saját valóságod" – csűrte-csavarta a szót Krisztián a kép mellett közösségi oldalán.

Lehet, hogy meddő ÉNB Joe?http://www.life.hu/bulvar/20140903-joe-az-ejjel-nappal-budapest-macsoja-lehet-hogy-meddo-es-nem-lehet-tobbe-gyereke.htmlElképzelhető, hogy nem lehet újabb gyereke Joe-nak, az Éjjel-Nappal Budapest főszereplőjének. TV + BulvárMegszólalt Szabó Zsófi az átigazolásával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140903-szabo-zsofi-szineszno-az-rtl-klubnal-folytatja-elhagyja-a-tv2-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu.htmlSzabó Zsófi örül az új lehetőségnek és úgy érzi, az RTL Klubnál teljesedhet majd ki a karrierje.TV + Bulvár--„Mindenki merje magát szeretni!" Új kihívást indított Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/bulvar/20140901-demcsak-zsuzsa-uj-kihivast-inditott-facebookon-az-icebucketchallenge-utan.htmlA jeges vizes őrület és a verses kihívás után Demcsák Zsuzsa úgy gondolta, újabb kezdeményezést szeretne elindítani. Célja, hogy mindenki merje magát szeretni.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.