A Soroksáron kocogó nővel tavaly szeptember 25-én végeztek. A gyilkos még mindig nem került elő. A férjtől lefoglalt kést és kalapácsot visszaadták a rendőrök, nem találtak rajtuk semmit.

A férfinak a két eszközt a napokban adta vissza a rendőrség a nyomozást felügyelő ügyész jelenlétében. A Blikk úgy tudja, hogy a késen és a kalapácson hemogenetikai vizsgálatot végeztek, de nem találtak rajtuk semmit, ami a bűncselekményhez köthetné a tárgyakat. A férjet a napokban ismét behívták a nyomozók, a tragikus nap időpontjait egyeztették le vele újra. 

IllusztrációForrás: Thinkstock

"A mai napig kétségek gyötörnek, hogyan halt meg a feleségem. Lassan eltelt egy év, de orvosszakértői véleményt még nem kaptam. Így csak fantáziálok, következtetek, s ez a legrosszabb. Amióta lefoglalták a kalapácsot és a kést, nem hagy nyugodni a gondolat, hogy Krisztát esetleg valamilyen eszközzel bántalmazhatták, vagy meg is szúrhatták" – mondta a lapnak Kardos Lajos, akinek fájdalma egy év elteltével sem enyhült. "Ahogy közeledünk az évfordulóhoz, egyre rosszabbul vagyok, és ezt veszem észre a fiamon is. Ahogy rövidülnek a nappalok, Rolcsika úgy lesz egyre feszültebb. Ő sem tudja feldolgozni az egészet, főleg úgy, hogy nincs meg a gyilkos" – kesergett Kardos.

Ahogy a Life.hu is megírta, a férfi korábban 200 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki közelebb tudja vinni a nyomozókat az ügy megoldásához. Kardos Krisztinát tavaly szeptember 25-én gyilkolták meg egy soroksári futóúton. Lemeztelenített holttestét férje a rendőrökkel találta meg. A hatóságok a férjet többször kihallgatták, hazugságvizsgálóra is kötötték.