sajtótájékoztató TV2 Liptai Claudia Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először szerepelt nyilvános eseményen TV2-s színekben Ördög Nóra. A csatorna új gigasztárja fáradt volt és csak néhány percig maradt, majd eltűnt. Mint később kiderült, a kocsiban várakozó családjához és férjéhez sietett, valószínűleg a kis Vencelt is gyorsan megszoptatta.

A TV2 nagy őszi sajtótájékoztatóján hivatalosan is bejelentették, hogy Ördög Nóra lesz a november elején induló Rising Star műsorvezetője. A TV2 új sztárja, akinek augusztus legelején született meg kisfia, Vencel, fekete nadrágot és fekete-fehér mintás felsőt viselt, és láthatóan újra növeszti a haját. Helyszínen tartózkodó kolléganőnk szerint a műsorvezető fáradtnak nézett ki, ezt nem is titkolta. Ördög Nóra szaladt is vissza kisfiához, akit tervei szerint később a szerkesztőségbe is bevisz majd, ha novemberben elkezdi a munkát. Nóri nagyon türelmesen és kedvesen állta az újságírók rohamát, pedig valószínűleg alig várta, hogy ismét a karjába vegye kisfiát és megsimogassa "nagylányát", Micit. Igazi profiként viselkedett!

Szintén növeszti a haját Liptai Claudia, aki fekete ruhában és barna hajjal érkezett. A műsorvezető szinte ragyogott, amihez azért sokat hozzátehet az is, hogy Claudia újra szerelmes.

Természetesen Kasza Tibi is ott volt a sajtótájákoztatón, és posztolt is egy közös fotót Nórával.

Majkával vezeti a Rising Start Ördög Nóra?http://www.life.hu/bulvar/20140821-ordog-nora-es-majka-a-tv2-musorvezetoi-vezetik-majd-a-rising-star-tehetsegkutato-musort.htmlBár Kasza Tibi és Fluor is harcba szállt a műsorvezetői posztért, állítólag Majka „nyerte el" Ördög Nóra kezét.TV + Bulvár--Magas édesapjára ütött Ördög Nóra kisfia, Vencelhttp://www.life.hu/csalad/20140808-ordog-nora-es-nanasi-pal-kisfia-nanasi-vencel-rendkivul-gyorsan-megszuletett.htmlA nemrég második gyermekét, Nánási Vencelt világra hozó tévést a TV2 reggeli műsorában telefonon érték utol, ahol a kicsi érkezéséről mesélt.Család--Végre megszólalt Liptai Claudia is Ördög Nóra átigazolásárólhttp://www.life.hu/bulvar/20140710-liptai-claudia-orul-hogy-ordog-nora-az-rtl-klubtol-a-tv2-hoz-igazol.htmlA dögös műsorvezető a Tényekben mondta el, mit gondol arról, hogy Ördög Nóra ősztől a TV2-nél dolgozik. Korábban Sebestyén Balázs élesen bírálta egykori kollégáját.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.