Először szerepelt nyilvános eseményen TV2-s színekben Ördög Nóra. A csatorna új gigasztárja fáradt volt és csak néhány percig maradt, majd eltűnt. Mint később kiderült, a kocsiban várakozó családjához és férjéhez sietett, valószínűleg a kis Vencelt is gyorsan megszoptatta.

A TV2 nagy őszi sajtótájékoztatóján hivatalosan is bejelentették, hogy Ördög Nóra lesz a november elején induló Rising Star műsorvezetője. A TV2 új sztárja, akinek augusztus legelején született meg kisfia, Vencel, fekete nadrágot és fekete-fehér mintás felsőt viselt, és láthatóan újra növeszti a haját. Helyszínen tartózkodó kolléganőnk szerint a műsorvezető fáradtnak nézett ki, ezt nem is titkolta. Ördög Nóra szaladt is vissza kisfiához, akit tervei szerint később a szerkesztőségbe is bevisz majd, ha novemberben elkezdi a munkát. Nóri nagyon türelmesen és kedvesen állta az újságírók rohamát, pedig valószínűleg alig várta, hogy ismét a karjába vegye kisfiát és megsimogassa "nagylányát", Micit. Igazi profiként viselkedett!

Szintén növeszti a haját Liptai Claudia, aki fekete ruhában és barna hajjal érkezett. A műsorvezető szinte ragyogott, amihez azért sokat hozzátehet az is, hogy Claudia újra szerelmes.

Természetesen Kasza Tibi is ott volt a sajtótájákoztatón, és posztolt is egy közös fotót Nórával.