Wáóóó! Liptai Claudia barna hajra váltott

Forrás: facebook/Liptai Claudia -
Sarka Kata frizura film váltás haj barna Liptai Claudia Kern András szőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Claudia Kern András készülő filmjében forgat, ott tűnik fel rövid, barna frizurával. 

Ahogy a Life.hu is megírta, Sarka Kata megmutatta milyen lenne szőkén. Claudia pedig egy szerep kedvéért váltott, csakhogy ő barnára. Izgulni azonban senkinek sem kell, mert a színésznő nem vágatta le a haját, hanem rövid barna parókát kapott a készülő filmben. Szerintünk ez is jól áll neki és persze Kern Andrással remek párost alkotnak.

Forrás: facebook/Liptai Claudia

„Életem egyik álma válik valóra. Kern András készülő filmjében forgatok. Az operatőr Ragályi Elemér. Hihetetlen!" – írta Claudia a kép mellé.

Hajszárító nélkül készül a legszexibb nyári frizurahttp://www.life.hu/trend/20140722-nyari-frizura-hajszaritas-nelkul-igy-keszitheted-el-tippek-a-profitol.htmlTe sem rajongsz azért, hogy a forró nyári napokon - amikor még egy laza sminkeléstől is leizzad az ember - a hajszárítóval is hosszú perceket tölts el? Felejtsd el a nyári hajszárítást, mutatunk egy jobb megoldást!Trend--Durva! Szénakazalban bujálkodik Kim Basinger és Alec Baldwin lánya, Irelandhttp://www.life.hu/trend/20140723-kim-basinger-es-alec-baldwin-lanya-ireland-buja-fotoi-a-sisley-kampanyaban.htmlA mindössze 18 éves Ireland egy fülledt hangulatú fotósorozattal botránkoztatja meg a népet. Lovászfiúval csókolózik és egy lányt ölelget a SISLEY legújabb kampányában.Trend--Provokatív képen pózol Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20140722-palvan-barbara-nico-bustos-kamerai-elott-pozol-es-az-ujjat-nyalja.htmlTetovált férfiujjat nyalogat legújabb fotóján Palvin Barbara. A modell az Instagramjára töltötte fel titokzatos fotóját. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.