Gazdára lelt a világ legszomorúbb macskája

Forrás: Facebook/Tucker the World's Saddest Cat -
örökbefogadás bánat állatmenhely genetikai rendellenesség cica macska szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismerjétek meg Tuckert, a bánatos szemű cicát! Óóó!

Hála a közösségi médiának, gyorsan új gazdája lett a világ legbánatosabb tekintetű macskájának, Tuckernek. Az 1 éves cicust, aki egy genetikai rendellenességnek köszönheti bús pofiját, egy Katie nevű állatklinikán dolgozó hölgy fogadta be.

Forrás: Facebook/Tucker the World's Saddest Cat

A nőnek van némi tapasztalata a speciális ellátást igénylő négylábúak terén, ami bizony Tuckernél is elkell: a cicusnak nemcsak a bőre nagyon vékony, hanem könnyen meg is sérülhet, ráadásul a bundája is nagyon hullik, ezért rá méretezett pólócskákat kell viselnie minden nap.

Így gyógyít a macskadorombolás

Csontritkulás, sebgyógyításvagy stresszcsökkentés - néhány kutatás kimondottan a cicák dorombolásának emberre gyakorolt hatását tanulmányozta, amelyek meglepő eredményeit IDE kattintva olvashatod.

A hírek szerint azonban nagyon szeretethető, hiszen imádja, ha simogatják, nincs ellenére a játék sem és még a gyerekekkel is jól kijön. A Tuckerről készült videót alább te is megnézheted:


A 3 kismalac és a kistigris szunyókálnak - Ez a nap legcukibb állatos fotójahttp://www.life.hu/news/20140808-egy-tigriskolyok-es-harom-kismalac-tejtestverek-egyutt-alszanak-sziracsa-tigriskertjeben.htmlA kismalacok és a tigriskölyök tejtestvérek, vagyis a kistigrist az anyakoca táplálja. Szokatlan egy barátság!News--Állatokkal is lehet bulizni - így kell!http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140831-az-allatkertek-ejszakajan-jartunk-es-megtudtuk-hogy-viselik-az-allatok-ha-nem-hagyjak-oket-aludni.htmlAz Állatkertek éjszakáján utána jártunk annak, mit szólnak az állatok ahhoz, hogy az emberek nem hagyják őket aludni. Katz DávidThinkstockKutya egy lagzi! Összeházasodott Lucy és Teddy, a két blökihttp://www.life.hu/news/20140825-kutya-eskuvo-osszehazasodott-lucy-es-teddy-a-ket-mentett-kutya.htmlA két mentett kutya, Lucy és Teddy hivatalosan is összekötötték az életüket egy cuki ceremónián. A gazdi véletlenül fotós, így tündéri felvételeket készített az ifjú párról.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.