Csodálkozva vettük észre, hogy Schobert Norbert és Rubint - Schobert - Réka nevét a ma kiadott sajtóanyagon hosszú ó-val írták, pedig a saját Facebook-oldalukon is rövid o-val írják a nevüket. Szóvá is tettük, értetlenkedtünk, kedves kommentelőnk azonban helyre tett minket. Kiderült, hogy a cégét tőzsdére vivő, komoly üzletember - és nem bulvárszereplő - Norbinak hosszú ó-val kell írni a nevét! 

Mindigis rövid o-val írtuk Schóberték nevét, sőt a kedvenc heti bulvármagazinjában, amelynek rendszeresen nyilatkozott, ott sem került hosszú ó-val nyomtatásba a neve. Valószínűleg náluk ezért sohasem reklamált, mert évekig így olvashattunk a család kedves történeteit. De mióta tőzsdére vitte a cégét, megváltozott a világ! 

Dörgedelmes kommentre kaptuk fel a fejünket csütörtökön délután: "Kedves Cikkiró! Nem írták el. Ha 2 percnél többet foglalkoztál volna a cikk megírásával akkor tudhatnád hogy Norbiék bizony így irják a nevüket hivatalosan. Az már más kérdés, hogy évek óta a médiában rövid o-val írják" - olvashattuk, majd hozzá teszi: "Milyen szánalmas erőlködés, hogy valami érdekeset írjon a tehetségtelen újságíró. Mert csak annyit ért, hogy fikázni kell, fikázni kell... A kútban élő békáknak fogalma sincs a tengerről...". Hozzászólónk igazán a szívén viselheti a Schobert, pardon ezentúl Schóbert család sorsát, mert kicsivel később egy másik nicknévvel is közzétette az Update-pár személyi adatait. 

Forrás: MTI/Kovács Attila

Tévedésünket természetesen készséggel bevalljuk, még akkor is, ha a fitneszcsalád - és valljuk be, ez azért nem annyira megszokott - a hivatalos papírokon is többféleképpen használja a nevét. "Norbi neve 14 cégben szerepel...  Néha Schóbert Norbert, néha Schobert Norbert, néha Schóbert Norbert Ferenc néven említik" - olvastuk a Cinken, ahol részletesen elolvashatjuk, melyik cégében milyen néven szerepel Norbi.

Ma sem keltünk fel hiába! Ismét tanultunk valamit! Köszönjük!