Te mennyit fizetnél Elizabeth Hurley egyetlen csókjáért?

Forrás: AFP/Cooper Neill -
csók bankár jótékonyság millió alapítvány AIDS Elizabeth Hurley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
50 ezer angol fontot, vagyis megközelítőleg 20 millió forintot pengetett ki Julian Bharti bankár azért, hogy csőrözhessen egy jót az angol színésznővel.

Igen, jól olvastad: 50 ezer fontot, vagyis 20 millió forintnak megfelelő összeget fizettek Elizabeth Hurley egyetlen csókjáért - amelyről IDE kattintva nézhetsz képet.

Forrás: AFP/Cooper Neill

A szerencsés (vagy inkább nagyon gazdag) egy bizonyos Julian Bharti volt, aki abban a tudatban adott ennyi pénzt a nyelves pusziért, hogy az az utolsó fillérig az Elton John AIDS elleni küzdelmét támogató alapítványához kerül. Na, így már azért mindjárt más.

12 meglepő tény a csókról

Valószínűleg még Elizabeth Hurley sem gondolta volna, mennyi jó dolog történt vele, miközben hagyta magát az ultragazdag bankárnak. (Bár tegyük hozzá, nem is lett volna más választása - itt most a pénz beszélt!) A Life.hu összegyűjtötte a puszilkodás legérdekesebb tényeit - cikkünkért kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.