Görög Zita műsorvezető Megasztár Trendmánia RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Trendmánia című műsor háziasszonya lett Zita, aki csillogó szemekkel mesélt új feladatköréről.

Görög Zita anno a TV2 Megasztár műsorvezetője volt Tilla mellett. A csinos modell már rég nem volt látható a tévéképernyőn, most azonban nem tudott nemet mondani az RTL Klub felkérésére.

Fotó: Hámori Zsófia/ Life.hu

Változások éve

Idén először Ördög Nóri jelentette be, hogy 13 év után elhagyja az RTL Klubot és a TV2-höz igazol. A csatorna Szabó Zsófival vágott vissza, aki a TV2-n futó Jóban Rosszban csapatát hagyta ott, mert az RTL Klubon új feladatok várják.

"Örültem, hogy rám esett a választás, mert csupa olyan dologról van szó a műsorban, ami minket nőket érdekel és izgalomba tart, ékszerek, csillogás, ruhák. A trendekbe sok minden beletartozik, építészet, divatbemutató, ezért nagyon izgalmas feladatot kaptam" – magyarázta Zita, aki bevallotta, nem a képernyő, hanem a munka pörgős része hiányzott neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.