Életre keltek a Disney-hercegnők

Forrás: Jirka Vinse Jonatan Väätäinen -
Hófehérke portré Pocahontas rajzfilm finn Disney élethű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvenc Disney-karaktereid élethű változatát hozta létre egy finn művész. Így festene a valóságban Hamupipőke vagy épp A kis hableány.

Valósághűen szerette volna bemutatni a gyönyörű Disney-hősnőket egy finn művész, Jirka Vinse Jonatan Väätäinen. Portrésorozatában azt ábrázolja, hogyan néznének ki a rajzfilmkarakterek valós emberként.

Hófehérke például így sikerült:

Forrás: Jirka Vinse Jonatan Väätäinen


Ő pedig itt Pocahontas, az indiánlány:

Forrás: Jirka Vinse Jonatan Väätäinen

A sorozat többi tagjáért kattints IDE!

Az alkotók előszeretettel nyúlnak a Disney-témákhoz. Korábban egy izraeli művész is létrehozta kedvenc mesehőseink hús-vér portréját. De láthattuk azt is, hogy néznek ki a bukott mesehősök, vagy azt, milyen lenne Hamupipőke vagy Hófehérke más bőrszínnel.

Disney-hercegnők újragondolvahttp://www.life.hu/news/20140519-disney-hercegnok-mas-borszinnel-ujragondolta-oket-egy-muvesz.htmlEgy 23 éves művész eljátszott a gondolattal, hogyan festenének a rajzfilmekből megismert női szereplők, ha egészen más bőrszínnel születtek volna.NewsOrigoDisney-hercegnőknek öltözött anya és lányahttp://www.life.hu/news/20140402-haylie-bonser-es-edesanyja-angela-bonser-disney-hercegnoknek-oltozve-latogattak-disneylandbe.htmlAkárhányszor ellátogattak Disneylandbe, Hayley és mamája, Angela minden egyes alkalommal másik mesebeli hercegnőnek öltözött.NewsOrigoÍgy találd meg a szerelmet Disney módrahttp://www.life.hu/intim/20140130-a-disney-animacios-kisfilmje-a-szerelemrol-es-annak-megtalalasarol.htmlAnimációs kisfilmben mutatja meg a Walt Disney, hogyan bukkanhatunk rá a szerelemre. Bűbájos videó.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.