Miss Universe Hungary Daalarna menyasszony Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törtfehér, hátul átlátszó csipkeruhában mutatta be a Miss Universe Hungary többmillió forintot érő koronáját Vajna Tímea. Andy Vajna feleségét elnézve nehéz lesz a hétfőn megválasztásra kerülő királynőnek felülmúlnia a licenc tulajdonosának szépségét!

Vajna Timi úgy öltözött fel a férje által megvásárolt szépségverseny sajtótájékoztatójára, mintha egy nemzetközi gálára lenne hivatalos. Elbűvölő volt!

Fotó: Life.hu

„A királynőjelöltek estélyiruha-szponzora a Daalarna, tőle kaptam ezt a ruhát az eseményre. Úgy néz ki , mint egy Versace ruhaköltemény! Pedig ez egy esküvői ruha, ami ráadásul nem elérhetetlen, kibérelhető. A különleges frizurám 40 perc alatt készült el. Tényleg úgy nézek ki, mintha az esküvőmre jöttem volna" - nevetett Timi.

Vajna Timi: "Szerencsére nem a jegygyűrűmből vették ki a gyémántot a koronához!"http://www.life.hu/bulvar/20140909-vajna-timi-altal-szervezett-miss-universe-hungary-verseny-koronajahoz-nem-a-jegggyurujebol-van-a.htmlBemutatták, sőt a sajtó képviselői fel is próbálhatták azt a több millió forint értékű koronát, ami a Miss Universe Hungary szépségverseny győztesének a fejére kerül.TV + Bulvár--Titokban tartja Vajna Timi a szépségkirálynő-verseny jelöltjeithttp://www.life.hu/bulvar/20140901-megvan-mar-vajna-timi-16-szepsegkiralyno-jeloltje-a-miss-univers-hungary-szepsegversenyen.htmlNagyratörő tervei vannak Vajna Tímeának a Miss Universe szépségversennyel kapcsolatban, amelynek jogait 3 éve vette meg férje, Andy Vajna. Igaz, hogy a hazai versenyről még nem sokat lehet tudni, de az már kiderült, hogy hatalmas terveket szőnek a verseny sorsával kapcsolatban.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huIntim pillanat a Vajna házaspár életébőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140827-vajna-timi-es-ferje-andy-vajna-producer-videoja-az-icebucketchallenge-kihivasara-viccesre-sikerult.htmlTimi vicces házivideót posztolt képmegosztó oldalán. Ő is a szokásos jótékonykodásra készül, miközben Andy Vajna egy vödör vízzel settenkedik mögötte, hogy leönthesse.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.