Sebestyén Balázsék nem alacsonyodnak le Hujber szintjére

Forrás: RTL Klub -
Hujber Ferenc reagálás Vadon Jani nyílt levél Class FM Rákóczi Feri RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Feri keddi nyílt levelét - amelyben Sebestyén Balázst és a Morning Show műsorvezető csapatát távozásra szólította fel - Balázsék a szerda reggeli műsorukban szóra sem méltatták.

Ahogy a Life.hu is megírta, Fonyódligeten, az ELTE gólyatáborában megerőszakoltak egy fiatal lányt. Az eset után számtalan média foglalkozott a történtekkel, köztük a Class FM Morning Show-ja is, ahol Balázsék saját stílusukban beszélgettek róla. A rádió azóta elnézést kért és elindította a Nőkkel szembeni erőszak elleni kampányt, amely mellé Balázsék is teljes vállszélességgel odaálltak. Az indulatok azonban újra elszabadultak, mert Hujber Feri kedd este nyílt levélben szólította fel Balázsékat, hogy távozzanak a médiából. A színész egy hétig várt arra, hogy közzétegye a levelet.

Forrás: RTL Klub

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri a szerda reggeli adásban említést sem tettek Hujber furcsa leveléről. Valószínűleg egyetértenek az RTL Klubbal. A Celeb vagyok, ments ki innen! műsor kreatív producere, Herman Péter szerint a színész kirohanása a címlapvágyának köszönhető.

Természetesen a Class Fm rádiót is megkerestük, de nem szerettek volna reagálni a történtekre.

Újra dolgozik Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/bulvar/20140908-sebestyen-balazs-nagymamaja-halala-miatt-hagyta-el-a-class-fm-elo-adasat-penteken.htmlAhogy megírtuk, pénteken hirtelen, élő adás alatt elhagyta Balázs a Class FM stúdióját. Azóta az is kiderült, hogy távozásának oka szeretett nagymamája halála volt. Hétfőn reggel azonban újra mikrofon mögé ült a műsorvezető. TV + BulvárFotó: Hajdú D. András - OrigoElszaladt a ló Sebestyén Balázzsalhttp://www.life.hu/bulvar/20140730-sebestyen-balazs-az-class-fm-morning-show-jaban-beszolt-galambos-lajosnak.htmlA Morning Show adásában sértette vérig Sebestyén Balázs Galambos Lajost. A tévés nagyon viccesnek, a zenész megalázottnak érzi magát. TV + BulvárRTLKLUBValószínűleg lefotózta szörnyű tettét a gólyatábori erőszakoskodóhttp://www.life.hu/news/20140905-a-fonyodligeti-golyataboraban-nemi-eroszakot-elkoveto-ferfi-lefotozhatta-tettet.htmlAz ELTE fonyódligeti gólyatáborában történt nemi erőszakról legalább száz fénykép került a rendőrséghez. A képeket az aktus közben maga a gyanúsított készítette.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.