Hujber Feri keddi nyílt levelét - amelyben Sebestyén Balázst és a Morning Show műsorvezető csapatát távozásra szólította fel - Balázsék a szerda reggeli műsorukban szóra sem méltatták.

Ahogy a Life.hu is megírta, Fonyódligeten, az ELTE gólyatáborában megerőszakoltak egy fiatal lányt. Az eset után számtalan média foglalkozott a történtekkel, köztük a Class FM Morning Show-ja is, ahol Balázsék saját stílusukban beszélgettek róla. A rádió azóta elnézést kért és elindította a Nőkkel szembeni erőszak elleni kampányt, amely mellé Balázsék is teljes vállszélességgel odaálltak. Az indulatok azonban újra elszabadultak, mert Hujber Feri kedd este nyílt levélben szólította fel Balázsékat, hogy távozzanak a médiából. A színész egy hétig várt arra, hogy közzétegye a levelet.

Forrás: RTL Klub

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri a szerda reggeli adásban említést sem tettek Hujber furcsa leveléről. Valószínűleg egyetértenek az RTL Klubbal. A Celeb vagyok, ments ki innen! műsor kreatív producere, Herman Péter szerint a színész kirohanása a címlapvágyának köszönhető.

Természetesen a Class Fm rádiót is megkerestük, de nem szerettek volna reagálni a történtekre.