Istenes Bence október 1-től már nem vezeti a Music Fm 89.5 reggeli műsorát. Döntenie kellett a hajnali kelés és a televíziózás között, és az utóbbit választotta. A Life.hu-nak nyilatkozott az okokról.

"Maximalista ember vagyok és bármennyire szerettem volna nem tudtam a rádióban is 100%-os teljesítményt nyújtani, így választanom kellett. Például a VV alatt 3 óra alvás után kellett a mikrofon mögé ülni és pörögni. Muszáj volt megválni a rádiózástól, de remélem, nem örökre, így most minden energiámat a televíziózásra fordíthatom" – fejtette ki a Life.hu-nak Istenes Bence, aki hozzátette, nehéz döntés született, hiszen közben beleszeretett a rádiózásba. 

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

A reggeli műsort István Danival és Pordán Petrával vezették közösen. Bence azt mondta, szerinte Danival jó párost alkotott, nagyon fog neki hiányozni a közös munka. Azt nem tudni, a rádió keresi-e az utódját.

Bence egyébként bő egy éve, 2013. szeptember 2-án kezdett a Music FM 89.5 reggeli műsorában. „Tavaly a felkérés egy nagyon sűrű időszakban talált meg, így folyamatosan komoly erőfeszítésbe telt egyeztetni a tévés munkákat a rádiózással" – írja közleményében az adó.

A fiatal műsorvezető most gőzerővel az X-Faktorra koncentrál, amelyet elmondása szerint egyedül vezet majd.