Hatalmas véleménykülönbség alakult ki a szombat esti X-Faktorban, amikor Cseh Andrea produkciója után nem tudott megegyezni a mentorgárda.

 

Ilyen még nem volt az X-Faktorban: a közönség akkora szerepet kapott, mint még soha. Cseh Andrea produkciója után egymásnak estek a mentorok. Az új zsűritag, Little G Weevil addig harcolt mentortársaival, amíg a hazaküldött énekeslányt be nem szavaztatta. A mentor a közönséget is bevetette és Szikorával együttes erővel vették rá Tóth Gabit döntése megváltoztatására.

Forrás: RTLKLUB

„Bármit elénekelsz, de semmit nem gondolsz róla" – hangzott Andi produkciója után Alföldi lesújtó kritikája. Little G Weevil szerint csak az angoltudással volt a probléma. Andi ugyanis bevallotta, nem érti, mit énekel. A szavazáskor Little G Weevil és Szikora Róbert igent adott a lánynak, Alföldi Róbert nemet, így Gabi kezébe került a lány sorsa (három igen szavazattal lehet bejutni a következő fordulóba - a szerk). Gabinak azonban hiába könyörögtek mentortársai, ő nemmel szavazott. „Szerintem hibát követünk el" – méltatlankodott Little G Weevil.

Andi sírva ment ki. Little G Weevil pedig a közönséghez fordult, akik tombolva bizonyították, a lány tetszett nekik. Végül visszahívták és Gabi megváltoztatta a véleményét, igent adott a lánynak, így még egy esélyt kapott. "A táborban ezerszeresen bizonyítanod kell" – mondta Gabi a lánynak.