X-Faktor a kulisszák mögött - megtaláltuk a műsor legsármosabb pasiját

Forrás: Bence Barsony photography / Velvet Art Pictures -
Oláh Ákos X-Faktor kulissza jóképű X-Faktor 2014 sármos szerkesztő-riporter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van egy jóképű srác, akit már biztosan te is kiszúrtál, ha az X-Faktort nézed. Ő Ákos, aki az X-Faktor kulisszái mögött látható hétről hétre. A sármos szerkesztő-riporter egy gegnek köszönheti, hogy egyengetheti a tehetségek útját a színpadig.

Ákos 3 és fél éve dolgozik az RTL Klub műsoraiban. Gyártási asszisztensként kezdte, aztán segédszerkesztő lett, most pedig szerkesztő-riporterként dolgozik. Idén negyedszerre dolgozik az X-Faktorban. Kollegái pedig úgy döntöttek, egy jó geg lesz, ha ő kíséri a jelentkezőket a színpadig és adja a kezükbe a mikrofont.

Forrás: Bence Barsony photography / Velvet Art Pictures

"A főnököm egy tapasztalt embert szeretett volna látni a színpad mögött, ezért esett rám a választás. A kollegáim pedig jókat nevetnek a kis szerepeimen. Nem tulajdonítok nagy jelentőséget ennek, egy jó geg, hogy benne vagyok a műsorban. A táborban és a mentorok házban már nem fognak látni a nézők" – magyarázta Ákos, aki műsorvezetői babérokra egyelőre nem szeretne törni.

"Mivel látom, hogy Lilu vagy Bence milyen keményen és milyen profizmussal dolgoznak, azt is tudom, mennyit kell még tanulnom. Eszembe sem jutott, hogy műsorvezető legyek, szeretem a munkaköröm, jól érzem magam a kulisszák mögött" – mondta Ákos, akit a rajongók egyelőre még nem ostromolnak, bár azt bevallotta, közösségi oldalán időnként megkeresik ajánlatokkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.