Súlyos balesetet szenvedett Harry herceg kísérője

Forrás: AFP -
trónörökös angol királyi család baleset Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg egy jelentős sporteseményre tartott, amikor egyik felvezető motorosa nagy sebességgel egy taxiba rohant. A trónörökös fiát szállító kocsi vezetője terrortámadástól tartva kimenekítette a herceget a balesetből - ez a protokoll váratlan incidensek esetén.

Majdnem tíz métert csúszott a földön tehetetlenül Harry herceg egyik motoros rendőre, miután a konvojuk élén haladva frontálisan ütközött egy taxival. Vilmos öccse éppen az Invictus­Gamesre, vagyis a hadirokkantak speciális olimpiájára tartott, amikor a baleset történt. Szemtanúk szerint Harryék karavánja borzasztó gyorsan hajtott, lehet, hogy ez okozta a balesetet.

Forrás: AFP

"Óriási sebességgel hajtottak el mellettem, amikor a baleset történt. Mindenhol roncsok voltak, a Toyota totálkárosra tört. Láttam a földön fekvő motorost, kicsit arrább pedig Harry herceget is, ahogy a kezébe temeti az arcát a terepjárójában. Nyilvánvalóan biztonsági okokból nem mehetett oda segíteni, pedig látszott, hogy a történtek hatása alatt van - idézi a Daily Mail az egyik szemtanút.

A képeket itt nézheted meg!

Közleményben jelentették be, Harry herceg sérülések nélkül megúszta az incidenst.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.