Egy nő élete a születéstől a halálig 4 percben – gyönyörű videó

halál Születés élet videó time-lapse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szívszorító, négyperces videót készített gyorsfestés technikával a Stonehouse, amely egy művésznő életét mutatja meg egészen kisbaba korától kezdve a haláláig.

Lenyűgöző videó terjed az interneten, amelyben végigkövethetjük egy művész életét. Láthatjuk, hogyan változik a kisbaba szép kamasz lánnyá, középkorú nővé, majd idős hölggyé.
Nézd meg a videót a hihetetlen átváltozásról:

Szeretjük az ehhez hasonló time-lapse videókat. Korábban például egy lettországi fiatal örökítette meg kedvese várandósságát 2 percben.

Így csutakolj kutyát, ha jót akarsz! http://www.life.hu/news/20140911-elvezi-a-furdetest-a-youtube-videoban-lathato-kutya.htmlHa eddig azt hitted, a kutyák nem szeretik a fürdetést, tévedtél. Olyan videót találtunk, amelynek főszereplője szinte elalél attól, hogy a pocakját szappanozzák. News--Azta! Szénfekete hamburgereket gyártanak Japánban – te megkóstolnád?http://www.life.hu/news/20140911-fekete-hamburgereket-arul-egy-japan-burger-king.htmlFekete hamburgereket készít egy japán Burger King. A fura, természetes színezékkel felturbózott bucikban még a sajt és a szósz is fekete.NewsOrigoÖnmegsemmisítő posztokat tesztel a Facebookhttp://www.life.hu/news/20140911-teszteli-a-facebook-az-idozites-utan-onmegsemmisito-posztokat.htmlAz új típusú posztok esetében a létrehozáskor a felhasználók megadhatnák, mennyi idő múlva törlődjön a falukról a bejegyzés. Wow!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.