Politikus szeretőjéről rántja le a leplet új életrajzi könyvében Kelemen Anna. 

Kelemen Anna A nép szolgálatában – Így szexel a magyar elit címmel dobja piacra könyvét, amelynek ajánlójából az is kiderült, hogy olimpiai bajnok, politikus, műsorvezető és bundázó focista is retteghet, hogy napvilágra kerülnek a szextitkai – írja a Bors

Forrás: facebook/Kelemen Anna

„Erotikus életregény – így neveztem el a kötetem, amelyhez hasonló itthon még soha nem született. Amióta a drogot kiűztem az életemből, közel tíz év telt el. Másképp emlékszem a múltra is, ráadásul azóta is számos érdekes dolog történt velem. Sokan kérdezik, ki vagyok, és mivel erre válaszolni képtelenség, egyedül ez a könyv mesélhet helyettem, hogy végre mindenki megismerjen és megértsen. Igen, pénzért árultam a testem. Volt, hogy egy család keresett meg, hogy összedobják a gyermeküknek a tarifámat, csak én vegyem el a szüzességét, az is előfordult, hogy bundázással megkeresett százezrek landoltak nálam" – magyarázta Annácska, aki igazi szívtipró isvolt kuncsaftjai körében. 

Nem ő az egyetlen!
„Ezt pont tőlem kérdezed?! Nem a könyvben szereplő családos embereknek kellett volna tekintettel lenniük azokra, akik 'fontosak' voltak nekik?" - mondta hazánk első számú boránykönyvének írója, Szepesi Niki a Life.hu sztárszerzőjének, Szily Nórának.

„Van, aki képes volt havonta pénzt küldeni, csakhogy készenlétben legyek, és természetesen akadnak olyan ismert emberek is, akik évekig a rabságomban éltek. Mert akármit is gondolt rólam a közvélemény, a hiú, öntelt, rivaldafényben tündöklő sztároknak is Kelemen Anna skalpja kellett. És nem keveset költöttek erre, vagyis rám. Vesztenivalóm egyedül talán nekem nincs. Mindenki más, aki szerepet kapott az életemben, számoljon el a saját lelkiismeretével" – tette hozzá az új botránykönyv főszereplője.