Esztergályos Cecília halál színész Sztankay István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Azért halt meg Sztankay István, mert nem foglalkoztatták eleget!" - jelentette ki az elhunyt színész kollégája, Esztergályos Cecília. Ebből lett a baj. 

A színésznő szerint a mellőzöttség is hozzájárult kollégája halálához. Tordy Géza azonban ezt a TV2 Mokka című műsorában cáfolta: "Végtelen csacsiság, amit Cili mondott, elárasztották, könyörögtek neki, hogy játsszon, nem vállalta. Hál’ istennek szó sem volt mellőzésről, egy csúnya, súlyos betegség volt az oka, hogy nem tudott, hogy ő maga nem akart vállalni szerepeket" – mondta Tordy Géza.

Forrás: MTI/Beliczay László

Esztergályos Cecília fenntartja véleményét Tordy Gézával szemben. "István várta a segítséget, és ha meg is kapta a szakmában az elismerést, nem biztos, hogy az a minden." – mondta a BorsnakEsztergályos Cecília, hozzátéve, nagyon szerette Sztankay Istvánt, és sajnálja, hogy nem tudta megfogni a kezét, mert sok esztendeje elváltak útjaik.

Híres színészeink, akiket az utóbbi 3 évben veszítettünk elhttp://www.life.hu/kult/20140912-hires-szineszeink-akiket-az-utobbi-15-evben-veszitettunk-el.htmlMindenkit megrázott Sztankay István pénteki halálhíre. Az utóbbi években számos nagy színésztől, rendezőtől kellett örökre búcsút vennünk. Hogy segítsük a visszaemlékezést, összegyűjtöttük azokat, akik nélkül biztosan kevesebb lett a világ.KultBodrogi Gyula Sztankay Istvánra és Avar Istvánra emlékezetthttp://www.life.hu/bulvar/20140915-bodrogi-gyula-szinesz-sztankay-istvanra-es-avar-istvanra-a-ket-elhunyt-nemzet-szineszere-emlekezett.htmlKét színészlegenda távozott a hétvégén: Sztankay Istán halálhíre pénteken, Avar Istváné pedig szombaton érkezett. Bodrogi Gyula emlékezett néhai barátaira és kollégáira.TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.huGyász: Meghalt Sztankay István színművészhttp://www.life.hu/news/20140912-78-eves-koraban-meghalt-sztankay-istvan.htmlMeghalt Sztankay István Kossuth-díjas színművész, a nemzet színésze.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.