Bárdos András: "Még az is lehet, hogy rosszul döntöttem!"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Bárdos András iskola Celeb vagyok ments ki innen éhezés döntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárdos András a Celeb vagyok, ments ki innen! című produkció egyik legnagyobb meglepetése. Igaz, az egykori híradós, aki nem mellesleg egyetemi rektorhelyettes volt, a Szombat Esti Lázban már megmutatta lazább oldalát, de meglepődtünk, hogy pornósztárok, ValóVilág-szereplők, egy transznemű előadóművész és több celeb társaságában indul neki a dzsungelkalandnak.

Bárdos András eléggé szokatlan módon került a csapatba: élesen bírálta a hazai televíziózást, köztük az RTL Klubot is, amiért szerinte celofánembereket szerepeltet a műsoraiban. Kolosi Péter, a csatorna hírigazgatója és egyben barátja, felajánlotta, hogy mutassa meg, milyen, amikor egy komoly híradós szerepel a műsorban. A TV2 egykori hírfőnöke azzal a kondícióval vállalta az utazást, hogy mindent megírhat élményeiről.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Nem gondolom, hogy azért, mert politikai újságíró vagyok nem állhatok szóba vicces emberekkel. Kíváncsi vagyok, civilben milyenek, de persze ezt itt sem fogom megtudni, ugyanis mindnyájan szerepet fognak játszani, ami lehet nagyon izgalmas is! Ha rengeteg tapasztalatot nem is tudok majd összegyűjteni, már akkor is megérte ezért a pár hétért, ami megelőzte a műsort. Hiába vezettem már show-műsort, ez a reality mindenben más: ahogy az újságok írtak rólam, ahogy az emberek szóltak hozzám, ahogy megállítottak az utcán, és a megelőző forgatások" – kezdte András, aki nem érzi úgy, hogy a diákjai ferde szemmel fognak rá nézni azért, mert ebben a produkcióban vállal szerepet.

/1409/Vad_l201491815310

„Azt egészen biztosan nem gondolja senki a környezetemben, hogy a pénz dominált ebben a döntésben. Aki ismer, tudja, amit veszíthetek ezen a dolgon, az nagyságrendekkel több, mint amit egy tévéműsorért fizetnek. Az is előfordulhat, hogy a hallgatók azt fogják mondani, nem bíznak majd a továbbiakban annyira bennem, mint eddig, mert ez az ember vizet prédikál és bort iszik. Tudom, hogy ez elsülhet rosszul is. Az életemben már százszor döntöttem úgy, hogy valamit csinálni jobb, mint nem csinálni. Mindvégig ennek az elvnek az alapján haladok, volt, amikor hibásan döntöttem, és volt, amikor jól. Lehet, hogy visszatérve azt fogom mondani, hogy életem egyik legnagyobb hibáját követtem el" – fejtette ki András, aki állítja, hogy intim jelenetek nem fognak róla adásba kerülni.
„Ez nem fordulhat elő. Ha ez mégis megtörténik, akkor nagyon fogom sajnálni" – tette hozzá és elárulta, hogy mitől fog a legjobban tartani.
Félek az éhezéstől, nem azért, mert sokat eszem. Ha egy férfiember nem eszik, akkor lemegy a cukra. Ez lesz az a helyzet, amiben nem állok jót magamért. Kiskoromban az anyukám gyakran rácsapott a kezemre, hogy már megint a vasárnapi ebéd előtt eszem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.