A gyönyörű kézilabdázó tavaly mondta ki a boldogító igent az ország legsármosabb kajakozójának, Kucsera Gábornak. A párnak azóta megszületett az első gyermeke is - sőt, októberben már egyéves lesz. Szabina repes a boldogságtól, és erre minden oka megvan.

Párjával harmonikus kapcsolatban élnek, melyet mi sem bizonyít jobban, mint az ujjukon díszelgő gyűrű. Gábor fekete, Szabina fehér színű karikagyűrűt hord. A tökéletes harmónia közepén pedig kisfiuk, Bence áll, aki bearanyozza szülei életét.  Az ifjú feleség külsejét egy szó sem érheti, hiszen megjelenésével szinte sokkolt minket egy bemutatón, ahol a férje modellkedett. Fel is tettük rögtön a kérdést, hogyan nyerte vissza a szülés után régi alakját, és miként birkózik meg az anyasággal.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Szerintem itt a genetika is közrejátszott. Amikor 3-4 hónapos volt Bence, már visszanyertem a régi alakomat, sőt, most még könnyebb is vagyok, mint azelőtt. Nagyon boldog anyuka vagyok, végre egy kis család lettünk. Voltak persze nehéz időszakok, mert Gábor sokat volt edzőtáborban, de ezt hamar átvészeltük, úgyhogy az utóbbi időszakban csak jó dolgok történtek velünk. Bence igazán izgága baba, és irányító típus. Skorpió jegyben született, így tudtam, hogy lesz harcunk elég. Akaratos, mint az anyja, és nyugodt, mint az apja. Négykézláb már nagyon szuperül mászik, és segítséggel pár lépést is megtesz" - büszkélkedett Szabina.

A sport az utóbbi időben háttérbe szorult a kézilabdás feleség életében, de úgy érzi, itt az ideje, hogy visszatérjen a pályára. „Szeretnénk még gyermeket, én egyet, Gábor pedig még kettőt. Mondtam neki, hogy ezt majd megbeszéljük. Most gondolkodom, hogy visszamegyek kézilabdázni, de meglátjuk, hogyan alakul a jövőm. Télen szeretném elkezdeni az alapozást, de nincsen még csapatom, így  keresnem kell egyet, akik szeretnék, hogy hozzájuk tartozzak" – mesélte Szabina.