Ezen a három szombaton dolgozunk 2015-ben

Forrás: Thinkstock -
ünnep munkanap pihenőnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendeletben jelölte ki az újévi, augusztus 20-i és karácsonyi ünnepnapokhoz kapcsolódó 2015-ös munkarendet Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. 

A rendelet szerint a január 2-i pihenőnapot január 10-én, az augusztus 21-i napot már augusztus 8-án, a december 24-ére eső pihenőnapot pedig szintén jóval korábban, december 12-én kell majd ledolgozni.

Forrás: Thinkstock

Mindhárom szóban forgó munkanap szombat lesz majd. Az általánostól eltérő munkaidő-beosztásban dolgozók munkarendje ettől eltérően is meghatározható – írja a hvg.hu.

Nyugati szomszédainknál leesett az első hóhttp://www.life.hu/news/20140923-ausztriaban-az-alpokban-leesett-az-elso-ho-de-meg-lesz-melegebb-az-idojaras.htmlA csillagászati ősszel együtt mára beköszöntött a hűvös idő. Az Alpokban leesett a hó, de hódara, talajmenti fagyok a hegyekben nálunk is előfordulhatnak.NewsOrigoItt a nagy alkalom! Most lecserélheted a hűtődet, kazánodathttp://www.life.hu/news/20140923-uj-lakossagi-energiahatekonysagi-palyazatokat-irtak-ki-haztartasigep-cserere-nyilaszaro-cserere-es.htmlMég a héten három új lakossági energiahatékonysági pályázatot ír ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma, amelyek a háztartásigép-cserét és a nyílászáró-cserét célozzák meg. A fűtéskorszerűsítésre azonban már szeptember 22-től lehet jelentkezni. Érdemes mielőbb megtenni! Összesen 2,72 milliárd forint vissza nem térítendő támogatás jut a pályázatokra!News--Kutyák, akik másnak néznek kihttp://www.life.hu/news/20140923-kutyak-akik-jatekmacira-croissantra-pandara-hasonlitanak.htmlBájos összeállítást készített a Huffington Post. Fura kutyák, fura formák és vicces hasonlóság. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.