A Szulejmán című népszerű török sorozat és más amerikai széria is lekerül az RTL Klub képernyőjéről jó néhány hétig.

Rossz hírünk van a sorozatkedvelőknek! Pár epizód után már őszi szünetre is vonul a Dr. Csont, A mentalista, a Taxi, A helyszínelők és a Szulejmán is. Kolosi Péter programigazgató az Origo kérdésére azt mondta, ezen az őszön az RTL-en folyamatosan „nagy események" lesznek, ahogy ezt már kommunikálták korábban is, ezért alaposan átrendezik a struktúrát. 

Kolosi Péter

A Celeb vagyok, ments ki innen! lesz A konyhafőnök című műsorunk után az ilyen jelentősebb esemény, és ez este fél 11-kor vagy háromnegyed 11-kor ér véget. Utána még jön egy RTL Híradó, és így az amerikai sorozat újabb része 11 körül kezdődne, amit viszont későinek tartunk, ezért vonulnak pihenőre" – magyarázta.

Ők mennek Afrikába
Kíváncsi vagy, melyik magyar híresség vesz részt a celebkínzó műsorban? Akkor kattints IDE

Hozzátette: a sorozatok nem tűnnek el végleg, majd a Celeb vagyok után folytatják ezeket. „A Szulejmán kicsit más eset, mert az nem pár rész után áll le, hiszen egész nyáron új epizódokat adtunk, ráadásul hosszabbakat. A lényeg, hogy csak hat hétig kell nélkülöznie a nézőnek a sorozatainkat" – zárta rövidre Kolosi.

Ismerd meg Hürrem igazi arcát! A sorozat kemény és bajkeverő szultánája a való életben egy bájos családanya. Nézd meg ITT, milyen cuki a kislánya!