Szulejmán (sorozat) Kolosi Péter sorozat Celeb vagyok, ments ki innen! eltűnés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szulejmán című népszerű török sorozat és más amerikai széria is lekerül az RTL Klub képernyőjéről jó néhány hétig.

Rossz hírünk van a sorozatkedvelőknek! Pár epizód után már őszi szünetre is vonul a Dr. Csont, A mentalista, a Taxi, A helyszínelők és a Szulejmán is. Kolosi Péter programigazgató az Origo kérdésére azt mondta, ezen az őszön az RTL-en folyamatosan „nagy események" lesznek, ahogy ezt már kommunikálták korábban is, ezért alaposan átrendezik a struktúrát.

Kolosi Péter

A Celeb vagyok, ments ki innen! lesz A konyhafőnök című műsorunk után az ilyen jelentősebb esemény, és ez este fél 11-kor vagy háromnegyed 11-kor ér véget. Utána még jön egy RTL Híradó, és így az amerikai sorozat újabb része 11 körül kezdődne, amit viszont későinek tartunk, ezért vonulnak pihenőre" – magyarázta.

Ők mennek Afrikába

Kíváncsi vagy, melyik magyar híresség vesz részt a celebkínzó műsorban? Akkor kattints IDE!

Hozzátette: a sorozatok nem tűnnek el végleg, majd a Celeb vagyok után folytatják ezeket. „A Szulejmán kicsit más eset, mert az nem pár rész után áll le, hiszen egész nyáron új epizódokat adtunk, ráadásul hosszabbakat. A lényeg, hogy csak hat hétig kell nélkülöznie a nézőnek a sorozatainkat" – zárta rövidre Kolosi.

Ismerd meg Hürrem igazi arcát! A sorozat kemény és bajkeverő szultánája a való életben egy bájos családanya. Nézd meg ITT, milyen cuki a kislánya!
Álomélet Sarka Kata módra - 28 évesen minden vágya teljesülthttp://www.life.hu/bulvar/20140924-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-28-eves-lett-ebbol-az-alkalombol-leirta-mindent-elert-amit-szeretett.htmlKata születésnapja alkalmából közösségi oldalán áradozott áloméletéről. Hajdú Péter feleségének 30 éves kora előtt minden vágya teljesült, amit kislánykorában eltervezett. Mi lesz így vele?TV + Bulvár--Pornófilmet reklámoznak Berki Krisztián nevévelhttp://www.life.hu/bulvar/20140924-berki-krisztian-nevevel-pornofilmet-reklamoznak-az-edes-elet-sztarja-jogi-lepesekre-keszul.htmlAz Édes Élet főcelebje, Berki Krisztián kiakadt, miután megtudta, hogy visszaéltek a nevével. Pornófilmet reklámoztak vele.TV + BulvárOrigoDér Heni családi fészket építene, de nincs idejehttp://www.life.hu/bulvar/20140923-der-heni-csaladi-feszket-epitene-a-volegenyevel-vincze-gabor-focistaval.htmlMár nem csak a karrierjére koncentrál Dér Heni, aki nyáron tartotta az eljegyzését. A családalapítás leaglább ugyanolyan fontos lett az életében. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.