Hatalmasat bakizott Vastag Tamás a Sztárban sztárban

Forrás: facebook/Sztárban sztár -
mikrofon TV2 baki Vastag Csaba Sztárban sztár Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem jött össze a mikrofonzsonglőrködés, Tamás azonban meg sem rezdült, nyomta a show-t tovább.

A Sztárban sztár vasárnap esti adásában Vastag Tamás testvére, Csaba bőrébe bújt. A produkciója elején azonban a bátyjától ellesett mikrofonzsonglőrködéssel kezdett, ami balul sült el. Tamás kezéből kirepült a mikrofon és csak pattogott tova a színpadon. Az énekes azonban meg sem rezdült, tolta tovább a show-t, és egész jól hozta Csabát.

„Egész nap ezt gyakoroltam, legalább tízezerszer elpróbáltam, ez volt az, amikor nem sikerült" – mondta a produkciója után Tamás.

„Nem sok, nem kevés, pont az, amennyi Csabi, remek volt" – dicsérte a produkciót Bereczki Zoli, mikrofon ide, mikrofon oda.

Nem csak Tamás hibázott. Keresztes Ildikó is bevallotta, hogy Michael Jackson dalában hibázott, bár ezt rajta kívűl senki nem vette észre. Az előadás ettől függeltenül profi volt, bár a gyerek Jakson helyett inkább egy aranyos hobbitra hasonlított Ildi. „Amit itt látunk az egy erdei manócska, ettől függetlenül jól hoztad a dalt" – mondta Bereczki.

Forrás: facebook/Sztárban sztár
Sipos Peti időskori önmagával nézett farkasszemethttp://www.life.hu/bulvar/20140926-sipos-peti-felek-hogy-elvesztem-a-ferfiassagomat.htmlSipos Peti a Sztárban sztárban szembesült vele, hogy fog kinézni 30 év múlva. Nem repesett az örömtől, de ennek ellenére nem gondolja, hogy mostantól kétségbeesetten küzdeni fog az öregedés ellen.TV + Bulvár--Közeli hozzátartozójával lép színpadra Tóth Verahttp://www.life.hu/bulvar/20140927-egy-kozeli-hozzatartozojaval-lep-szinpadra-toth-vera.htmlTóth Vera a múlt héten testvérét, Gabit személyesítette meg a Sztárban sztárban, és ezen a héten sem hiányoznak majd a családi szálak a produkciójában.TV + Bulvár--Szakítása miatt jelentkezett az X-Faktorba a jóképű színészhttp://www.life.hu/bulvar/20140925-borbely-richard-szinesz-is-jelentkezett-az-x-faktorba-a-tehetsegkutatoba-menekult-szakitasa-utan.htmlBorbély Richárd színészként már több társulatban is bizonyított. Szakítása után pedig úgy döntött, az X-Faktor színpadán is próbára teszi magát. TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.