Molnár Andi szokatlan állatot engedett az ágyába

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
hiszti Celeb vagyok ments ki innen pók Molnár Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan kezdi magát hozzászoktatni a dzsungelben várható rovarokhoz Molnár Andi. A Szombat Esti Láz közkedvelt táncosnője a Celeb vagyok, ments ki innen! című RTL-es produkcióval utazik rettegni a legnagyobb dél-afrikai természetvédelmi terület, a Kruger Nemzeti Park szomszédságába, hazánktól 8200 km-re.

Molnár Andi hősiesen készül a nagy megmérettetésre, már a rovarokkal is barátkozik. De nem is tőlük, hanem attól tart a leginkább, hogy hiszti nélküli élete unalmas lesz a nézőknek.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Tegnap az ágyamban mászott egy kicsi pók, életemben először nem dobtam ki. Meg kell szoknom, hogy bogarakkal kell hamarosan együtt élnem. A legnagyobb kihívás az, hogy a csótányt elbírom-e magamon. Egy hüllőt sokkal hamarabb megfogok, mint egy bogarat. Nagyon rossz gyerekkori emléket őrzök: véletlenül egy fülbemászót kettévágtam és kétfelé rohant az iszonyat. Ezt sohasem fogom elfelejteni" - emlékezett vissza a SportKlub műsorvezetője.
Attól tartok, hogy unalmas leszek a normalitásommal. Valószínűleg engem is ki lehet majd hozni a sodromból, ha nem kapok ételt, igaz, még ehhez is hozzá vagyok szokva. Emlékszem, amikor fitneszeztem, sírtam az éhségtől a hűtő előtt, de kitartottam. De a barátaim körében sem voltam soha 'jófej', amíg ők ették a finomabbnál finomabb sülteket én kértem egy tonhalsalátát. Már elkezdem a szervezetemet hozzászoktatni a kis adagokhoz. Biztos vagyok benne, hogy öt-hat nap után elszakad a cérna, sírni fogok vagy kiborulok."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.