Lassan kezdi magát hozzászoktatni a dzsungelben várható rovarokhoz Molnár Andi. A Szombat Esti Láz közkedvelt táncosnője a Celeb vagyok, ments ki innen! című RTL-es produkcióval utazik rettegni a legnagyobb dél-afrikai természetvédelmi terület, a Kruger Nemzeti Park szomszédságába, hazánktól 8200 km-re.

Molnár Andi hősiesen készül a nagy megmérettetésre, már a rovarokkal is barátkozik. De nem is tőlük, hanem attól tart a leginkább, hogy hiszti nélküli élete unalmas lesz a nézőknek.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Tegnap az ágyamban mászott egy kicsi pók, életemben először nem dobtam ki. Meg kell szoknom, hogy bogarakkal kell hamarosan együtt élnem. A legnagyobb kihívás az, hogy a csótányt elbírom-e magamon. Egy hüllőt sokkal hamarabb megfogok, mint egy bogarat. Nagyon rossz gyerekkori emléket őrzök: véletlenül egy fülbemászót kettévágtam és kétfelé rohant az iszonyat. Ezt sohasem fogom elfelejteni" - emlékezett vissza a SportKlub műsorvezetője.
Attól tartok, hogy unalmas leszek a normalitásommal. Valószínűleg engem is ki lehet majd hozni a sodromból, ha nem kapok ételt, igaz, még ehhez is hozzá vagyok szokva. Emlékszem, amikor fitneszeztem, sírtam az éhségtől a hűtő előtt, de kitartottam. De a barátaim körében sem voltam soha 'jófej', amíg ők ették a finomabbnál finomabb sülteket én kértem egy tonhalsalátát. Már elkezdem a szervezetemet hozzászoktatni a kis adagokhoz. Biztos vagyok benne, hogy öt-hat nap után elszakad a cérna, sírni fogok vagy kiborulok."