Zalatnay Sarolta betörés nyomozás kár lopás ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több millió forint értékben loptak el ékszereket Zalatnay Ciniék otthonából. A betörés még júniusban történt, de a rendőrség arra kérte az énekesnőt, ne beszéljen róla. Sem ő, sem lánya nem ébredt fel az esetre, arra gyanakszanak: elkábították őket.

Ismeretlen tolvajok vitték el Zalatnay Cini ékszereit, óráit – köztük számos márkás és egyedi darabot – értesült a Bors. Az eset még nyáron történt, az énekesnő hónapokon át igyekezett ezt titokban tartani, mert állítólag a nyomozók is ezt kérték tőle. A tettesek azonban nem kerültek elő, a nyomozást megszüntették.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

A lap megkereste a rendőrséget, ahol ezt a választ kapták: „Tárnokon egy esetben – 2014. június 17-én éjjel – történt lopás, melynek kapcsán lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás ismeretlen tettes ellen az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán. A nyomozást – mivel az elkövető kiléte a nyomozásban nem volt megállapítható – a nyomozóhatóság 2014 augusztusában felfüggesztette."

Az újság egy forrásból úgy értesült, hogy az énekesnőt és lányát el is kábították a betörés során, de ezt a rendőrség nem erősítette meg.

Cini is megszólalt és azt mondta a Bors újságírójának, hogy a gyanú szerint hajnali kettő és négy között történhetett a betörés, amire nem ébredtek fel. „Azt mondták a nyomozók, mostanában valami spray-vel szoktak befújni a lakásokba, amitől elkábulnak a bent alvók. Azt sem zárhatjuk ki, hogy ez történt. Negyvenévi munkámat vitték el. A gardróbban volt a táskám, amivel a fellépésekre járok, abban még készpénz is volt, az előző napi szlovák fellépésből. És az ékszereim. Értékes, márkás, egyedi darabok, és a családi örökség egy része" – panaszolta az énekesnő.

Hozzátette: a teraszajtót emelték ki hátul, ott jöttek be. Elmondása szerint körülbelül négymilliós kár érte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.