Bálint Antónia egy szingliknek rendezett klub megnyitóján vállalt műsorvezetést, egészen szolid külsővel. Azt viszont nem tudta eldönteni, hogy szingli-e vagy sem.

Hirtelen sok munkája lett a celebeskedésből megélni nem tudó, ezért politikai karrierre vágyó Bálint Antóniának, aki a Rákos-patak környékén harcol a képviselői mandátumért. Toncsit annyira lefoglalja az ingatlanbiznisz és a politika, hogy nem sikerült eldönteni, hogy ismerkedne-e vagy sem, pedig egy szingliklubban vállalt műsorvezetést és lett volna lehetősége új hódolók után nézni. Nem tudta eldönteni, hogy nyitott-e vagy sem egy új kapcsolatra, így a státuszát jelölő karszalag nélkül maradt.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

"A politika mellett ingatlanértékesítéssel foglalkozom, nemrég elvégeztem egy 5 napos tanfolyamot. Egy barátnőm dolgozott a szakmában, miután vele beszélgettem megtetszett a kötetlen munka, ráadásul nagy lehetőségeket is látok benne, ugyanis az ingatlanpiac kezd fellendülni. Nem a saját vállalkozásom, munkavállalóként dolgozom egy hazai láncnál. A magánéletemről pedig inkább nem beszélek" – mondta Antónia,akit utoljára egy fiatal sráccal láttak összebújva egy koncerten. Toncsi egyébként nagyon szolid külsővel állt színpadra, inkább tűnt politikusnak vagy ingatlanértékesítőnek, mint egy szerelemre vágyó, fiatal nőnek.