32 éves lett Vajna Tímea. Születésnapja alkalmából azt kívánta, hogy 35 éves korára anya lehessen. Bár fiús anyukának érzi magát, biztos benne, hogy lánya lesz.

"Harminc fölött a nőknél már napirenden van az anyaság. Én is így gondolom, engem is foglalkoztat a téma, egyre jobban. Azt mondtam Andynek, hogy szülinapom alkalmából azt kívánom, két éven belül essek teherbe, hogy 35 éves koromra már a kezemben tarthassam a közös gyermekünket!" – nyilatkozta Vajna Tímea a Blikknek. A 32 születésnapját ünneplő kormánybiztosfeleség természetesen ezt a kívánságát már a férjével is megosztotta. Ráadásul abban is biztos, hogy kislányuk születik majd - pedig ő magát fiús anyukának gondolja.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Tímea azt is elárulta, hogy egy ideje jóslással is foglalkozik, nemcsak az ismerőseinek, hanem magának is szokott kártyát vetni. "Amikor még szóba se került az esküvő, többször is jósoltam magamnak, és mindig az jött ki vele kapcsolatban, hogy esküvő és kislány. Az egyik jóslatom már bejött, remélem, hamarosan a másik is teljesülni fog" - mondta a lapnak.

Vajna Tímea a kapcsolatukról

Sokszor elszaladunk olyasmi mellett, ami egy percnél több figyelmet érdemelne. Gyakran alkotunk túl hamar ítéletet bárkiről. Szily Nóra interjúi a Life.hu-n abban segítenek, hogy árnyaljuk ezeket a villámképeket. Az egyik kedvenc interjúalanya idén Vajna Tímea volt, aki őszintén nyilatkozott az Andy Vajnával való kapcsolatáról: "A mi kapcsolatunk nem szokványos. Mások kávézni mennek vagy moziba, én pedig érte aggódom. Andy a társam, és én is az vagyok neki. Toleráns vagyok és megbízható, mindig számíthat rám. Szívesen vagyok mellette és gondoskodom róla. Nem jelent terhet. Nekem is biztos jólesik majd, ha idősebb koromban ott lesz valaki mellettem és szeret." A teljes interjút itt olvashatod.

Szily Nóra összes interjúját ide kattintva találod meg.