Kimaxolta a szexet VV Aurelio az afrikai út előtt

szex Celeb vagyok ments ki innen Való Világ 6 VV Zsófi dzsungel VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz dolguk lesz a celebeknek az RTL Klub afrikai műsorában. Bea asszony például abban bízik, legalább lead pár kilót, Bódi Sylvi pedig nem bánja, ha a határait feszegetheti, amelyre a dzsungel igazán alkalmas. Na, és vajon mi az, ami Aureliónak a legjobban hiányzik majd? Nos, eláruljuk: előre sajnálja kis barátját: Szacsuréliót. 

VV Aurelio úgy véli, a szex mindenre orvosság, úgyhogy amikor csak rátört a frász, hogy mi lesz vele a dzsungelben, hát szexelt egyet Zsófikával.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Most mit mondjak? Naná, hogy kapott egy kis kényeztetést Szacsurélió, mielőtt elindultam. Valószínűleg nem is tudom, mire vállalkoztam, ahogy azt sem, hogyan fogom ott bírni Zsófika nélkül, úgyhogy most kellett ráerősítenünk. Amikor csak lehetett, űztük"mesélte a Blikknek Aurelio, aki biztos benne, hogy a közel egy hónapos távolság mindkettőjüket meg fogja viselni.

S hogy mit gondol erről Zsófika? A lány úgy gondolja, számára könnyebbek lesznek a következő hetek, ugyanis a tévéban mindennap láthatja kedvesét. Azt azonban kijelentette, addig tart a kapcsolatuk, amíg Aurelio nem néz rá egy másik nőre.

"Nem megengedett a flört sem. Pláne úgy nem, ahogy azt a villában csinálta. Azt gondolom, ha velem van, és engem szeret, egyáltalán nincs szükség arra, hogy másnak udvarolgasson. Megmondtam neki, hogy ne merjen megalázni az ország előtt ilyesmivel, ha pedig mégis, azonnal vége kettőnk között mindennek" - szögezte le.

Mi azért kíváncsiak vagyunk arra, hogy a kamerák jelenlétében Aurelio nem vágyik-e arra újra, hogy megmutassa és megpörgesse Szacsurelióját.

VV Aurelio retteg a harmadik világháborútólhttp://www.life.hu/bulvar/20140901-aurelio-retteg-a-harmadik-vilaghaborutol.htmlA hétvégén Ukrajnában lépett fel VV Aurelio mentorával, Young G-vel, alias VV Bécivel. A ValóVilág nyertese tisztában van az ukrán helyzettel, de egyelőre még neki mer vágni az ukrán hakniknak.TV + Bulvár--Inkognitóban nyaralt VV Zsófi és Aureliohttp://www.life.hu/bulvar/20140819-inkognitoban-nyaralt-vv-zsofi-es-aurelio-ibizan.htmlTényleg teljesen kiszakadt a hazai pörgésből VV Aurelio és Zsófika, akik Ibizán pihenték ki a villa és a VV utáni élet összes fáradalmát. A kutya sem ismerte fel őket a buliparadicsomban.TV + BulvárOrigoNyugdíjas nyaralásra viszi VV Aurelio Zsófikáthttp://www.life.hu/bulvar/20140806-vv-aurelio-nyeremenyutazasare-vv-zsofikat-viszi-el-ibizara.htmlVasárnap végre közös pihenésre indulhat VV Aurelio és szerelme, VV Zsófika. A VV6 nyertesének járó ibizai nyaralástól Aurelio kissé tart, na nem Zsófika miatt, hanem mert egészségügyi problémákkal vág neki az útnak.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.