úszónők Kapás Boglárka modellkarrier Jakabos Zsuzsanna bulvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Próbafotózásra kapott ajánlatot a gyönyörű úszóbajnok: Kapás Boglárka. Sporttársa, Jakabos Zsuzsa modellkarrierje már beindult. Bejön nekik ez az élet?

Boglárkát, aki nem csak gyönyörű, de kétszeres ifjúsági olimpiai bajnok, valamint 2012-ben a 800 méteres távon felnőtt Eb-aranyérmes is, egykori válogatottbeli társa, Mutina Ágnes ajánlatára vállalta be egy női fürdőruhákat népszerűsítő, reklámozó cég próbafotózását. -írta a Bors. A fotók azonban annyira jók lettek, hogy hamarosan megjelennek a sajtóban, illetve az interneten is láthatók lesznek.

Kapás Boglárka Forrás: MTI

– "A jövőben sincs ellenemre a modellkedés, sőt kifejezetten élvezném" – mesélte el az úszólány a Borsnak, aki jelenleg az ELTE PPK Pszichológiai Intézetének másodéves hallgatója. Az úszó azonban hangsúlyozta, nem a pénzkereset miatt tette próbára magát a modellszakmában.

Imádjuk Jakabos Zsuzsannát - kedvenc képeink az úszónőrőlhttp://www.life.hu/trend/20140920-jakabos-zsuzsanna-uszonorol-ezek-a-kedvenc-kepeink.htmlJakabos Zsuzsanna úszónő nemcsak a medencében, sportteljesítményével hívja fel magára a figyelmet: legalább annyira szeretjük bájos fotóit, amiket olykor az Instagramra posztol. Íme, a kedvenceink.TrendOrigoJakabos Zsuzsa modellnek állthttp://www.life.hu/trend/20140912-jakabos-zsuzsa-uszo-a-biotech-taplalekkiegeszitoket-forgalmazo-ceg-modellje-lett.htmlA 25 éves úszó egy táplálékkiegészítőket forgamazó cég reklámfotózásán vett részt. TrendIlyen modellként Jakabos Zsuzsa http://www.origo.hu/sport/uszas/20140912-jakabos-zsuzsa-modellnek-allt.htmlA 25 éves vegyesúszó egy táplálékkiegészítőket forgamazó cég reklámfotózásán vett részt. A medencében klasszis, de a képeket látva nem kétséges, hogy Jakabos bármikor elhelyezkedhetne modellként. Azért reméljük, egy ideig még az úszásnál marad. Úszás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.