A Viasat helyett a TV2 vette át az Éden hotel című realityt, de nem az anyacsatornán, hanem a SuperTV2-n mutatják majd be. A csatorna programigazgatója úgy nyilatkozott, még nem tudni, ki lesz a műsorvezető, de valószínű, hogy nem Horváth Éva.

Ahogy a Life.hu is megírta, a SuperTV2-n folytatódik a Viasaton két évadot megélt, nagy sikerű Éden hotel című reality, amit Horváth Éva vezetett. Az Index György Bence programigazgatót kérdezte arról, gondolnak-e arra, hogy továbbra is ő legyen a műsorvezető. 

Forrás: facebook/Horváth Éva

„Éva nagyon kedves nő és profi műsorvezető, de mi nem akarjuk pont ugyanazt a műsort csinálni, mint ami a Viasaton ment. Ha pedig ő lenne a műsor arca, akit azért a nézők többsége a Viasattal azonosít, ezt erősítenénk. De ez csak az én véleményem, még nem tartunk ott, hogy műsorvezetőket válogassunk" – fogalmazott a portálnak György Bence, aki arról is beszélt, nem marad el a Big Brother 3, csak csúszik az indulása.

„Az Éden hotel nem annyira drága, mint a Big Brother. A BB3 egymilliárdnál is több lett volna, az Éden hotel pedig körülbelül a felébe fog kerülni. Fontos azonban tisztázni, hogy két külön projektről beszélünk. Az Éden hotelt nem azért vettük meg, mert nem lesz Big Brother 3. A BB3 indulását csupán elhalasztottuk, ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem számolunk vele a jövőben."

A teljes interjút ITT elolvashatod!