sokszínűség nőgyógyász lepke Győzike fodrász Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A showman úgy érzi, ő mindenhez ért. Ha nem tévézne, bármikor lehetne belőle fodrász, ügyvéd vagy akár nőgyógyász is... Hajrá!

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Győzike élete újra édes lett: egy kisebb, átmeneti szünet után visszatért az Édes Életbe és a Nagy Ő-t forgatja saját produkciós cégével. Ám nem kell félteni Győzőt, ha hinni lehet annak, amit a minap a realityben bevallott. Szerinte ő maga kicsit más, mint ismerősei.

Egész pontosan így fogalmazott: „Én, ha kell, orvos leszek, ha kell, nőgyógyász, ha kell, ügyvéd, én tudom váltani magam. Én olyan vagyok, mint egy lepke, színről színre megyek."

Még ezt a remek gondolatát is tudta überelni, amikor később hozzátette: „Én olyan vagyok, mint a csokoládé, könnyen emészthető, finom, boldogsághormont okozok az embereknek."

A hiánypótló videót teljes egészében alább megnézheted – érdemes!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.